Cosmetologie bank KPE-21

Productcode:
1451
Leverancierscode:
3489
Beschikbaar:
Нет в наличии

2.350,00€

course-cert ce-cert

Voor cosmetologen en massagemeesters presenteert de website ems-beauty.es een functionele cosmetologiebank KPE-21. Hiermee kunt u uw patiënten absoluut comfort tijdens de behandeling garanderen.
Functionele kenmerken

Schoonheidsbank KPE-21 combineert elegantie en comfort, functionaliteit en kwaliteit gecombineerd met een interessante prijs. Elektrische hoogteverstelling, mooie lichtgewicht optiek, eenvoudige rugleuning en twee voet kantelverstelling, ergonomische armleuningen en tal van andere uitrustingskenmerken - dit ligbed biedt een hoog uitrustingsniveau en comfort tegen een eerlijke prijs.
Omdat de bank je ook in staat stelt om een ​​horizontale positie in te nemen en een opening voor het gezicht aan de achterkant heeft, is het naast alle cosmetische ingrepen mogelijk om ruggengraatmassage uit te voeren. En in het algemeen kan het worden gebruikt voor aanvullende procedures waarbij de cliënt een horizontale positie moet innemen. Nadat de procedure is voltooid, wordt het gat bedekt met een kussen dat bij de set wordt geleverd.
Alleen de hoogste kwaliteit materialen en componenten zijn gebruikt bij de ontwikkeling van de bank, dus u zult jarenlang plezier hebben van deze apparatuur.De bekleding van de KPE-21 is gemaakt van betrouwbaar, hoogwaardig en duurzaam PVC. Dit materiaal is sterk, licht en extreem stabiel en garandeert langdurig zitcomfort. Het oppervlak van de bekleding is glad en bestaat uit een aangenaam, waterafstotend synthetisch leer dat eenvoudig te reinigen is met ontsmettingsmiddelen.
Bestelling levering

Als je een geschikte beautybank hebt gevonden, kun je deze voor een zacht prijsje via de EMS-Beauty store kopen. We leveren al vele jaren apparatuur rechtstreeks van fabrikanten, dus we overschatten de kosten niet, maar stellen deze voor u beschikbaar. En we leren gratis hoe je het apparaat goed kunt bedienen om de levensduur te verlengen.
Bij aankoop ontvangt u een garantiekaart waarmee u verzekerd bent in geval van storing. En u kunt uw bestelling overal in het land ontvangen.
Als je vragen hebt, krijg je antwoord van de winkelmanager. Om contact met hem op te nemen, laat u een terugbelverzoek achter of belt u ons zelf op de nummers die op de site staan ​​vermeld.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.