Cosmetologie bank KPE-18

Productcode:
1212
Leverancierscode:
ZD-873
Beschikbaar:
Нет в наличии

2.177,00€

course-cert ce-cert

De functionele cosmetologiebank KPE-18 wordt onder de aandacht van cosmetologen gepresenteerd op de website ems-beauty.es. Dankzij de mogelijkheid om te verstellen, kan deze bank verschillende procedures uitvoeren, waardoor patiënten tijdens de hele sessie comfortabel zijn.
Waarom kiezen voor dit model?

Een van de belangrijkste criteria bij het kiezen van meubels is een combinatie van redelijke prijs en kwaliteit, wat een lange levensduur van het product en zijn duurzaamheid betekent. Dan is het wenselijk om stil te staan ​​​​bij de functionele opties van het product. Het schoonheidsbehandelingsbed KPE-18 is een perfect voorbeeld van functionele inrichting.
De belangrijkste waarde is een prettig en modern ontwerp, de mogelijkheid om secties en hoogte aan te passen, het creëren van geschikte werkomstandigheden voor zowel de klant als de schoonheidsspecialiste zelf. Dit model is zeer stabiel en duurzaam. Dankzij harmonieuze lijnen past de bank gemakkelijk in het interieur van elke schoonheidssalon. En het materiaal is gemakkelijk schoon te maken en gemakkelijk te onderhouden.
Als u op zoek bent naar dergelijke cosmetica-apparatuur, kunt u deze tegen een betaalbare prijs bestellen via de online winkel van EMS-Beauty. Omdat we onze producten al vele jaren rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn de kosten ervan vele malen winstgevender dan die van andere leveranciers. En bij de aankoop geven we ook een garantie voor de dienst na verkoop.
Levering vindt plaats door het hele land. Indien u dit wenst, kunt u de goederen zelf afhalen in het magazijn. Neem contact op met de winkelmanager om te beslissen over de optie. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter of bel ons zelf op de nummers die u op de site ziet staan.
Specificaties:

Hoogte - 70 cm

Breedte - 80 cm

Lengte - 180 cm
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.