Cosmetologie-apparatuur voor schoonheidssalons: wat eerst kopen?

Het kopen van schoonheidsapparatuur, vooral in de openingsfase, is een erg lang proces. De reden is een grote verscheidenheid aan apparaten, waardoor je in een verdoving kunt vallen, in een poging erachter te komen wat nauwkeurig zal worden gebruikt en wat inactief zal zijn. Om ervoor te zorgen dat u uw geld niet tevergeefs verspilt, hebben we gedetailleerde instructies voor het kiezen van cosmetische apparaten voor u samengesteld.

Cosmetologische apparatuur voor het gezicht


Cosmetologie kan voorwaardelijk worden onderverdeeld in drie takken: gezichtsverzorging, lichaamsmodellering en verwijdering van ongewenst haar. Gezichtsverzorging omvat reiniging, behandeling van huidziekten, verjonging en preventieve maatregelen. Het modelleren van de figuur omvat het verminderen van het volume en het gewicht van het lichaam, de behandeling van cellulitis en de eliminatie van lokale vetophopingen. En het verwijderen van ongewenste vegetatie kan zowel met behulp van lasers als met IPL-apparaten worden uitgevoerd, maar hier zullen we het later over hebben.

Er is een grote verscheidenheid aan systemen voor gezichtsbehandelingen, maar we zullen de meest populaire uitlichten:

Ultrasone scrubbers en apparaten voor ultrasone therapie. Ultrasone scrubbers zijn kleine peddels met of zonder basis die effectief zijn voor het reinigen, verstevigen en zelfs verjongen van de huid. Ontworpen voor zowel professioneel als thuisgebruik. Echografie-apparaten worden gebruikt voor niet-invasieve mesotherapie, huidbehandeling en verjonging.


Microdermabrasie apparaten. Microdermabrasie is een huidvernieuwingsmethode waarbij schurende deeltjes worden gebruikt. Effectief bij de correctie van littekens, littekens, rimpels.

Vacuüm therapie systemen. Vacuümtherapie is ontworpen om de metabolische processen van de huid en de algemene verjonging ervan te verbeteren, dankzij compressieprocessen.

Chromotherapie apparaten. Fototherapie is een effectieve behandeling voor acne en bacteriële huidinfecties.

Naast deze systemen kunt u hier de rest van de cosmetica-apparatuur voor schoonheidssalons bekijken om te begrijpen welke apparaten er nog zijn en wat u kunt kopen als ze worden gepromoot. Maar als u net een salon opent, is het in de beginfase aan te raden om hierbij te stoppen.

Apparatuur voor het lichaam


Er is een aparte lijst met apparatuur voor het modelleren en corrigeren van onvolkomenheden in het lichaam:

EMSculpt-apparaten. EMSculpt-technologie is een van de nieuwste, maar blijft in populariteit groeien, omdat behandelingen spierversteviging kunnen bieden op manieren die de sportschool niet kan. De systemen maken het ook mogelijk om het resultaat van latere lichaamsmodellering in de sportschool of tijdens het sporten te verbeteren.


Apparatuur voor ultrasone cavitatie. Ultrasone cavitatie is een alternatief voor chirurgische liposuctie. Met behulp van echografie is het mogelijk om vetcellen te vernietigen, waardoor het volume van het lichaam wordt verminderd.

cryolipolyse systemen. Cryolipolyse werkt met extreem lage temperaturen op vetcellen en vernietigt ze. En moderne 360-apparaten doen dit 50% efficiënter.

Lasers. Lasers zijn zo veelzijdig dat ze de groei van ongewenst haar permanent kunnen stoppen, leeftijdsgerelateerde veranderingen kunnen corrigeren, vetophopingen kunnen verwijderen, tatoeages kunnen verwijderen en de vagina kunnen verjongen. De meest populaire zijn diodelasers, CO2 en lipolasers.

Over het algemeen is zo'n set apparaten voldoende voor de eerste stadia van het werk van de salon. En we kunnen je alleen maar voorspoed en ontwikkeling wensen!


467 23/06/2022