Cosmetische trolley ZDC-5005 (S-17)

Productcode:
1403
Leverancierscode:
ZDC-5005 (S-17)
Beschikbaar:
Op voorraad

80,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 2

Ben je een haarstylist die op zoek is naar een functionele schoonheidswagen? Dan is het model ZDTS-5005 (S-17) van de EMS-Beauty store de beste oplossing. Mobiel, ruim en stijlvol van ontwerp, het zal snel een onmisbare uitrusting worden in het werk van een specialist.
Modelvoordelen

Het belangrijkste voordeel van de ZDTS-5005 (S-17) cosmeticawagen is het ontwerp. De trolley is uitgerust met drie grote uittrekbare lades, waar al het gereedschap en de accessoires die nodig zijn voor de klus gemakkelijk in passen. De bovenste lade heeft een achterkant in de vorm van een plank waar je de gereedschappen en benodigdheden die op dat moment nodig zijn kunt neerleggen. Dan passen ze, als overbodig, weer in de dozen.
Maar het meest interessante detail van deze trolley is een draaibare plank op een speciaal ingebouwd statief dat boven alle andere uitsteekt. Veel gereedschappen bij het schilderen of snijden moeten op een bepaalde hoogte binnen handbereik zijn. Deze plank gaat perfect om met deze functie.
En de aanwezigheid van wielen zorgt voor mobiliteit van de wagen wanneer het werk dat vereist. De apparatuur heeft ook klemmen die de stabiliteit van de trolley garanderen. Voeg daarbij het makkelijk schoon te maken materiaal waarvan de apparatuur is gemaakt en het stijlvolle design, en je hebt een ideale oplossing voor schoonheidssalons en kappers.

Uitchecken

Als u al lang op zoek bent naar zo'n cosmeticawagen, kunt u deze voor een betaalbare prijs bestellen via het bedrijf European Medical Systems. We hebben een groot assortiment dat rechtstreeks van fabrikanten wordt geleverd, dus de kosten van onze goederen zijn vele malen winstgevender dan in andere winkels. En bij ons krijgt u zeker een garantie voor service na verkoop, die u verzekert in geval van pech.
Levering vindt plaats door het hele land via verschillende vervoerders. Je hebt ook een ophaalservice beschikbaar. Neem contact op met de winkelmanager om over de optie te beslissen. Dit kunt u doen door te bellen naar de nummers die op de site staan ​​vermeld, of door een verzoek om teruggebeld te worden achter te laten. In het tweede geval wordt u tijdens kantooruren teruggebeld.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.