Cosmetische trolley SPA - 6

Productcode:
1410
Leverancierscode:
3172
Beschikbaar:
Op voorraad

93,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 2

Als u een functionele en tegelijkertijd stijlvolle cosmeticatrolley nodig heeft, dan kiest u voor het model SPA-6 van het bedrijf European Medical Systems. Onvervangbare apparatuur die perfect in elk interieur past, is de beste investering voor een schoonheidsspecialiste.
Waarom voor dit model kiezen

Cosmetische trolley SPA-6 is een onmisbare uitrusting voor het werk van een schoonheidsspecialist, arts, massagetherapeut en SPA-specialist. De trolley is gemaakt van natuurlijk hout, dat zeer duurzaam en betrouwbaar is. Een speciale coating bovenop beschermt de boom tegen chemicaliën en verlengt de levensduur.
Het SPA-6-model is mobiel dankzij vier wielen. Indien nodig is het gemakkelijk om het tijdens het werk door het kantoor te verplaatsen, zodat u niet meer hoeft op te staan ​​en door het kantoor te lopen. En drie open planken zijn ruim genoeg om alle gereedschappen, accessoires en verbruiksartikelen die een specialist nodig heeft gemakkelijk te plaatsen.
Een apart pluspunt van de trolley is een stijlvol design. Bruin hout ziet er duur uit en siert elk interieur. Al deze factoren maken het SPA-6-model een uitstekende keuze voor schoonheidssalons, SPA- en massagecentra.
Bestel apparatuur

Bent u geïnteresseerd in de gepresenteerde cosmeticawagen? U kunt het tegen een gunstige prijs en met levering naar elke hoek van het land bestellen via EuroMedSystems. We hebben alleen hoogwaardige en betrouwbare producten verzameld, waarvan de kosten 10% lager zijn dan in andere winkels. De reden hiervoor zijn directe leveringen van fabrikanten in de afgelopen 10 jaar.
Bij aankoop ontvangt u een servicegarantie. En u kunt bezorging bestellen in alle steden en dorpen van het land. Om een ​​bestelling te plaatsen, vult u het verzoek om teruggebeld in en er zal binnenkort contact met u worden opgenomen om alle details te verduidelijken.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.