Cosmetische trolley SPA - 3

Productcode:
1401
Leverancierscode:
3170
Beschikbaar:
Op voorraad

118,00€

course-cert ce-cert

The European Medical Systems Company is verheugd u de SPA-3 cosmeticatrolley onder uw aandacht te brengen. Mooi en comfortabel, het wordt het kenmerk van uw salon.
Kenmerken naar keuze

Cosmeticawagen SPA-3 is een functioneel model voor gemakkelijke plaatsing van alle benodigde gereedschappen en verbruiksartikelen voor het werk van een specialist. Dit model is gemaakt van duurzaam kunststof en is voorzien van drie planken, waar je gemakkelijk diverse werkaccessoires kunt plaatsen. En de eenvoud en beknoptheid van het ontwerp ziet er goed uit in elk interieur.
Het is vermeldenswaard dat de hoogte van de trolley geschikt is voor mensen van elke lengte. Dus elke workflow zal ongelooflijk comfortabel zijn. Als u al lang op zoek bent naar zo'n cosmeticatrolley, kunt u deze voor een zacht prijsje kopen via het bedrijf European Medical Systems. We hebben een breed scala aan hoogwaardige en betrouwbare apparatuur, waarvan de kosten 10% lager zijn dan in andere winkels in het land, aangezien we deze al 10 jaar rechtstreeks van fabrikanten leveren.
En we bieden een garantiekaart die u service biedt in geval van een probleem. Bovendien wordt de levering door het hele land uitgevoerd door verschillende vervoerders. Neem contact op met de winkelmanager om de bezorging te regelen en de ontbrekende gegevens te verduidelijken. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter of bel ons zelf op de nummers die u op de site ziet.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.