Cosmetische trolley S-9 (ZDK-5009)

Productcode:
1405
Leverancierscode:
5009
Beschikbaar:
Op voorraad

60,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 2

Op de site ems-beauty.es wordt uw aandacht gevestigd op de mobiele cosmeticawagen C-9 (ZDK-5009). Met dergelijke apparatuur wordt het werk van elke specialist veel beter en gemakkelijker.

Modelvoordelen

Cosmetische trolley C-9 (ZDK-5009) is een model uitgerust met vier wielen voor gemakkelijke verplaatsing door het kantoor of van kantoor naar kantoor. Dit is het belangrijkste voordeel van de apparatuur, aangezien mobiliteit ongelooflijk belangrijk is in het werk van een schoonheidsspecialist en een arts. De trolley is gemaakt van duurzaam verchroomd metaal, dat niet alleen bestand is tegen beschadigingen en chemicaliën, maar ook gemakkelijk schoon te maken is.

Elk ontsmettingsmiddel. Hierdoor is de levensduur van het model lang: de trolley gaat jarenlang mee. Maar de trolley onderscheidt zich door meer dan alleen mobiliteit: door de aanwezigheid van drie planken kunt u er alle gereedschappen en verbruiksartikelen op plaatsen die een specialist nodig heeft, zodat ze tijdens het werk altijd bij de hand zijn en er niet naar hoeven te reiken. Het is vermeldenswaard dat de planken open zijn, maar zijkanten hebben, waardoor alle gereedschappen op hun plaats blijven.

De combinatie van al deze kenmerken onderscheidt het model S-9 (ZDK-5009) van andere karren, waardoor het een onmisbare uitrusting is voor een specialist. Besluit je een beautytrolley te kopen, doe dat dan voor de beste prijs via de EMS-Beauty store. Hier vindt u duurzame en betrouwbare apparatuur, waarvan de kosten 10% lager zijn dan in andere winkels in het land, aangezien we deze al meer dan 10 jaar rechtstreeks van fabrikanten leveren.

En we bieden een garantiekaart bij aankoop van apparatuur. In het geval van een garantiestoring bent u verzekerd. Bovendien kunt u levering naar elke hoek van Europa bestellen via een koerier die bij u past. Als u een bestelling wilt plaatsen, laat dan een terugbelverzoek achter en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen om alle details te verduidelijken.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.