Cosmetische trolley S-2 WHITE

Productcode:
1386
Leverancierscode:
479
Beschikbaar:
Op voorraad

59,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 2

Het werk van een arts en een schoonheidsspecialiste is onmisbaar zonder een cosmeticakar. Als u nu op zoek bent naar een hoogwaardig en betrouwbaar model, let dan op het S-2 WHITE-model. Sterk, stabiel en duurzaam, het zal snel aan populariteit winnen bij de eigenaar.
De behoefte aan apparatuur

Dit trolleymodel is onmisbaar voor het werken met massa-apparaten; de drie planken kunnen tot tien kilogram aan gewicht weerstaan. Om te voorkomen dat voorraden vallen tijdens het verplaatsen tijdens bedrijf, hebben ze ribbels die geen belemmering vormen voor apparatuur van welke grootte dan ook die op de trolley wordt geplaatst. Dit zal helpen om extra ruimte op de vloer vrij te maken.
Model S-2 is gemaakt van hoogwaardige materialen: metalen frame met noppen (dubbel laadvermogen, niet alleen hogere belasting, maar ook modern design); matglazen planken - zwart of wit. Dit geeft u de mogelijkheid om de meest gecombineerde trolley te kiezen die past bij het interieur van uw kliniek of salon. Indien nodig kunnen de planken eenvoudig worden vervangen en is hun coating niet bang voor ontsmettingsmiddelen.
Uitchecken

Heeft u interesse in de gepresenteerde beauty trolley? U kunt het voor een zacht prijsje bestellen via de EMS-Beauty webshop. Aangezien we al meer dan 10 jaar apparatuur rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn de kosten in onze winkel veel winstgevender dan bij andere leveranciers. Bovendien krijg je servicegarantie.
Wij accepteren bestellingen in heel Europa. U kunt de levering regelen of de goederen zelf komen ophalen. Neem contact op met de manager om de gewenste optie te kiezen. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter of bel de nummers die op de site staan ​​vermeld, dan beantwoorden wij al uw vragen.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.