Cosmetische trolley S-025

Productcode:
1402
Leverancierscode:
3200
Beschikbaar:
Op voorraad

96,00€

course-cert ce-cert

In de online winkel van EMS-Beauty wordt de cosmeticawagen C-025 onder uw aandacht gebracht. Laconiek qua ontwerp en functioneel in gebruik, het zal onmisbaar worden in het werk van een specialist.
Voordelen van kiezen

Cosmetica trolley C-025 is een praktisch model voor schoonheidsspecialiste, dokter en kapper. Deze apparatuur is ontworpen voor comfortabel werken en biedt dit vanwege zijn kenmerken volledig. Hoewel het model niet is uitgerust met wielen, is het vrij licht van gewicht zodat het zelfstandig kan worden verplaatst.
In plaats daarvan heeft het twee planken en een lade die kan worden afgesloten met een sleutel. Hierdoor kunt u er alle benodigde gereedschappen en verbruiksartikelen op plaatsen om comfortabele werkomstandigheden te garanderen. En de lade zorgt voor de veiligheid van de belangrijkste accessoires.
Als u zo'n cosmeticatrolley nodig heeft, kunt u deze tegen de beste prijs kopen via het bedrijf European Medical Systems. We hebben een grote catalogus van hoogwaardige professionele meubels verzameld, waarvan de kosten 10% lager zijn dan in andere winkels in het land, omdat we deze rechtstreeks van fabrikanten leveren. En bij aankoop leveren we een garantiekaart die u van dienst zal zijn in geval van garantieproblemen.
Levering vindt plaats door het hele land. Neem contact op met de winkelmanager om een ​​bestelling te plaatsen. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter of bel ons zelf op de nummers die u op de site ziet, en wij helpen u met alle details.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.