Cosmetische trolley KOS

Productcode:
1411
Leverancierscode:
3173
Beschikbaar:
Op voorraad

80,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 2

Als u op zoek bent naar een handige en overzichtelijke cosmeticatrolley, dan is het KOS-model een praktische oplossing. Eenvoudig ontwerp, maar maximale mogelijkheden maken het een uitstekende keuze voor schoonheidsspecialisten, artsen, kappers en SPA-specialisten.
Producteigenschappen

De KOS trolley is een uitstekende oplossing voor medische centra. Het model is een trolley met vier planken die elk brede zijkanten hebben. Zo kan een specialist eenvoudig alle benodigde accessoires, gereedschappen en verbruiksartikelen plaatsen. En hoge zijkanten zorgen ervoor dat alles veilig is tijdens het verplaatsen.
De aanwezigheid van wielen zorgt immers voor de mobiliteit van het product. Met vier wielen kunt u de trolley gemakkelijk van kantoor naar kantoor rollen, en de aanwezigheid van klemmen zorgt voor stabiliteit. Bovendien maken de comfortabele handgrepen het gemakkelijk om de kar te vervoeren zonder de items erop te raken.
Een apart pluspunt is het koffermateriaal. Zeer sterk verchroomd metaal is bestand tegen veel gewicht en bovendien ongelooflijk duurzaam. Het is bestand tegen chemicaliën en kan eenvoudig worden gereinigd met gewone ontsmettingsmiddelen. De combinatie van al deze factoren maakt het KOS-model de beste keuze voor uw praktijk.
Plaats een bestelling

Als de gepresenteerde cosmeticatrolley is wat u zocht, haast u dan om hem voor een zacht prijsje te kopen via het bedrijf European Medical Systems. Op de site vindt u een groot aanbod aan gecertificeerde en betrouwbare producten, waarvan de prijs vele malen gunstiger is dan die van andere leveranciers. De reden is simpel: we werken al meer dan 10 jaar rechtstreeks samen met fabrikanten, dus we zien geen reden om de kosten van goederen te overschatten.
Bij aankoop ontvangt u een garantiekaart voor service. Als er een garantieprobleem is, bent u gedekt. Bovendien kunt u door het hele land laten bezorgen via de vervoerder die bij u past. Als u wilt, kunt u de goederen zelf ophalen uit het magazijn.
Heb je nog vragen? Vul een aanvraag in om teruggebeld te worden en onze manager belt u tijdens kantooruren terug om u te helpen met alle details.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.