Cosmetische trolley CDC-5013

Productcode:
1406
Leverancierscode:
ZDC-5013
Beschikbaar:
Op voorraad

72,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 2

Voor specialisten in cosmetologie, geneeskunde en kappers presenteert de website ems-beauty.es een praktische en zeer mooie cosmetische kar KDC-5013. Met dergelijke apparatuur kan de meester gemakkelijk de benodigde gereedschappen en accessoires voor het werk plaatsen, waardoor de kwaliteit wordt verbeterd.
Modelvoordelen

Cosmetische trolley CDC-5013 is de belichaming van functionaliteit en stijl. Dit praktische, ruime model is uitgerust met twee lades en twee planken. De lades zijn afsluitbaar, waardoor je dure gereedschappen en apparaten kunt besparen. En op de planken kunt u die accessoires en verbruiksartikelen plaatsen die op het juiste moment bij de hand moeten zijn. Hoge zijkanten voorkomen dat de inhoud van de planken per ongeluk valt.
De trolley is gemaakt van hout en verchroomd metaal. Deze combinatie geeft sterkte en duurzaamheid aan het product. Bovendien is het materiaal gemakkelijk bestand tegen mechanische schade en het binnendringen van chemicaliën, en is het gemakkelijk schoon te maken met conventionele ontsmettingsmiddelen.
Dit model is ook mobiel, omdat het vier wielen heeft voor gemakkelijke verplaatsing op kantoor. Hierdoor is de specialist minder afgeleid en meer gericht op de patiënt. De trolley heeft onder andere een laconiek design dat in elk interieur goed zal staan. De combinatie van al deze factoren zal het model KDC-5013 al snel tot de beste assistent voor een specialist maken.
Bestel een karretje

Is dit de beauty trolley die bij je past, dan kun je deze voor de scherpste prijs bestellen via European Medical Systems. Wij leveren gecertificeerde apparatuur rechtstreeks van fabrikanten, waardoor de kosten een orde van grootte lager zijn dan in andere winkels in het land. Bij aankoop verstrekken wij een garantiekaart voor service.
Levering vindt plaats in heel Europa. U kunt een vervoerder kiezen of de goederen zelf ophalen uit het magazijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw leidinggevende. U kunt contact met hem opnemen via de telefoonnummers die op de site staan ​​vermeld. Of laat een terugbelverzoek achter en verwacht dit in de nabije toekomst.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.