Cosmetische trolley C-9

Productcode:
1400
Leverancierscode:
3331
Beschikbaar:
Op voorraad

222,00€

course-cert ce-cert

Voor specialisten in cosmetologie, geneeskunde en kappers wordt de C-9-cosmeticatrolley gepresenteerd op de website ems-beauty.es. Eenvoudig, maar functioneel, het wordt een onmisbaar attribuut in het werk.
Waarom voor dit model kiezen

Cosmetica trolley C-9 is een functioneel model op wielen. Door dit detail is de apparatuur indien nodig eenvoudig te verplaatsen van kantoor naar kantoor. De trolley zelf is gemaakt van licht hout en is voorzien van drie glazen legplanken. Het is gemakkelijk om alle benodigde gereedschappen om eraan te werken te plaatsen, zodat ze altijd bij de hand zijn.
De hoogte van de trolley maakt hem ideaal voor mensen van verschillende lengtes, wat tijdens het gebruik geen ongemak veroorzaakt. En het laconieke ontwerp ziet er goed uit in elk interieur. Als je zo'n make-up trolley al lang nodig hebt, kun je deze voor de beste prijs kopen via de EMS-Beauty online winkel. We hebben een breed scala aan hoogwaardige en betrouwbare cosmetica-apparatuur verzameld, waarvan de kosten een van de beste in Europa zijn.
Omdat we apparatuur rechtstreeks van fabrikanten leveren, is de prijs 10% lager dan in andere winkels in het land. Wij geven een servicegarantie bij aankoop. In het geval van een probleem krijgt u een garantiereparatie. U kunt onder andere bezorging door het hele land bestellen via de vervoerder die bij u past.
Heb je nog vragen? Krijg antwoorden van de winkelmanager op de nummers die u op de site ziet. Of laat een terugbelverzoek achter en er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen voor hulp bij alle details.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.