Cosmetische trolley C-5

Productcode:
1387
Leverancierscode:
483
Beschikbaar:
Op voorraad

57,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 2

Ter attentie van schoonheidsspecialisten en artsen wordt op de site ems-beauty.es een functionele cosmeticawagen S-5 gepresenteerd. Het zal het werkproces voor een specialist in alle omstandigheden vergemakkelijken.
Hardwarevoordelen

De S-5 cosmetologiewagen is niet alleen ideaal voor cosmetologie en geneeskunde, maar vindt ook zijn toepassing in de wereld van manicure. Dit model is compact van formaat. Trolleyhoogte standaard - getest om een ​​comfortabele bediening te garanderen. Een ongewoon element van het product is de aanwezigheid van hoge barrières aan de achterkant, gevormd door een wit metalen profiel.
Barrières bovenop, die ook als handvat dienen, houden hoge voorwerpen (flessen, pijpen) stabiel tijdens het transport. Planken zijn verkrijgbaar in twee versies - glas of spaanplaat; maten van 36 tot 30 cm Hoekverbindingen zijn versterkt met extra zwarte elementen, wat een positief effect heeft op het ontwerp van het C-5-model.
Het product zelf is gemaakt in een minimalistisch design dat in elk interieur past. En handige wielen maken het gemakkelijk om de trolley van kamer naar kamer te verplaatsen, wat bijdraagt ​​aan een comfortabeler werk van een specialist.
Uitchecken

De perfecte beauty-apparatuur gevonden? U kunt het bestellen via de EMS-Beauty winkel tegen de prijs van fabrikanten, omdat wij al vele jaren apparatuur rechtstreeks van hen leveren. Daarnaast bieden wij een servicegarantie, waarmee u verzekerd bent in geval van garantieproblemen.
U kunt uw bestelling op twee manieren ontvangen. De eerste is om levering te bestellen via een service die bij u past naar elke uithoek van Europa. De tweede is om er zelf voor naar ons magazijn te komen. Neem contact op met de winkelmanager om te beslissen over de optie. Vul hiervoor een terugbelverzoek in en u wordt tijdens kantooruren teruggebeld.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.