Cosmetische rooier RF MULTIPHASE SYSTEM 3080

Productcode:
1486
Leverancierscode:
RF 3080
Beschikbaar:
Op voorraad

22.163,00€

course-cert ce-cert

De website ems-beauty.es heeft schoonheidsspecialisten onder de aandacht gebracht van het figuurmodelleringsapparaat RF MULTIPHASE SYSTEM 3080. Dankzij de mogelijkheden van het systeem kunt u andere apparatuur vergeten, omdat het snel een favoriet van een specialist zal worden.
Functionele kenmerken

Het RF MULTIPHASE SYSTEM 3080 is een multifunctioneel bipolair, monopolair en tripolair RF-systeem. Deze technologie gebruikt warmte om in te werken op collageenvezels, waardoor ze denatureren. Als gevolg hiervan wordt de huid onmiddellijk strakker. Maar daar houden de effecten niet op: radiogolven zorgen ook voor de aanmaak van nieuw collageen, waardoor het verjongende effect enkele maanden na de behandeling toeneemt.
Het gebruik van RF is momenteel de meest moderne behandeling voor verslapte huid en cellulitis. De therapie verspreidt zich pijnloos en maakt de huid van de dijen, benen en billen snel glad. Hoewel de redenen voor het gebruik van RF variëren, is de behandeling pijnloos, met slechts een licht warm gevoel op de huid. Het RF-apparaat is twee keer gepolariseerd en kan voor verschillende doeleinden worden aangepast.
Met behulp van het gepresenteerde apparaat slaagt de specialist erin een aantal therapeutische effecten te bereiken:
vermindering van de ernst van rimpels en volledige vereffening van fijne lijntjes;
verhoog de elasticiteit van weefsels en hun aanscherping;
vermindering van de ernst van cellulitis en de preventie ervan;
eliminatie van pijnsyndroom;
zorgen voor een antispastisch effect;
verbetering van het immuunsysteem;
modellering van lichaamscontouren en gezichtscontouren;
verbetering van het cellulaire metabolisme en de bloedcirculatie;
verbeterde bloedcirculatie en lymfedrainage.
De microprocessor die in de nieuwste generatie wordt gebruikt, heeft het mogelijk gemaakt om cosmetische procedures uit te werken met zes verschillende soorten elektromagnetische straling, waaronder hoogfrequente radiogolven. Het meerfasensysteem wordt geleverd met drie maniples. De grootste is voor de heupen, het bekken, de billen en de kleinere voor het gezicht en de tere huid van de nek en het decolleté.

Contra-indicaties voor gebruik

Hoewel het systeem effectief is, kan het schadelijk zijn bij gebruik in contra-indicaties:
zwangerschap en borstvoeding;
nier- en leverinsufficiëntie;
hart-en vaatziekten;
ingebouwde pacemaker en metalen implantaten;
verergering van chronische ziekten;
infectieziekten;
oncologische processen;
auto-immuunziekten;
epilepsie en lichtgevoeligheid;
koortsachtige toestanden.
Bestudeer de medische geschiedenis van de patiënt in detail bij het eerste consult om een ​​positief resultaat van de behandeling te verzekeren. Anders kunt u de gezondheid van de patiënt ernstig schaden.
Uitchecken

Interesse in ons aanbod? Haast je dan om het apparaat via de EMS-Beauty online winkel voor de beste prijs te kopen. Omdat we rechtstreeks met fabrikanten werken, zijn de kosten van apparatuur een orde van grootte lager dan die van andere leveranciers. En als bonus kun je gratis leren werken met het apparaat.
De training wordt gegeven in een formaat dat voor u geschikt is en na voltooiing ontvangt u een certificaat. Bij aankoop krijgt u een jaar servicegarantie. Bovendien kunt u levering naar elke uithoek van het land bestellen. Om een ​​bestelling te plaatsen, laat een verzoek achter op de site, en onze manager zal spoedig contact met u opnemen.

Specificaties:

Huidige frequentie - 0,2-10 MHz

Complete set - 3 manippen

Spanning - 110-220 V

Frequentie - 50-60 Hz

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.