Cosmetische oogstmachine UMS-6C

Productcode:
1833
Leverancierscode:
3902
Beschikbaar:
Op voorraad

470,00€

course-cert ce-cert

Uw aandacht op de site ems-beauty.es presenteerde schoonheidsmachine EMS-6C. De combinatie van vele geavanceerde technologieën zal de specialist in staat stellen om te gaan met verschillende gezichts- en lichaamsimperfecties.
Modelkenmerken:

De EMS-6C is uitgerust met 6 soorten technologieën. Vacuüm hydrodermabrasie is een van de zachtere vormen van microdermabrasie. De procedure stelt u in staat om de huid te reinigen met een waterstraal die onder druk op de huid wordt aangebracht. De aanwezigheid van vacuümtechnologie zorgt ervoor dat het mondstuk zich steviger aan de huid aanpast, wat zorgt voor een betere reiniging. De tweede technologie - ultrasone fonoforese - maakt de introductie van cosmetische preparaten mogelijk zonder de integriteit van de huid te beschadigen, wat verschillende resultaten oplevert. De introductie van actieve stoffen wordt uitgevoerd door de doorlaatbaarheid van celmembranen te vergroten, waardoor huidbeschadiging niet nodig is.
RF-lifting is een alternatief voor chirurgie. Blootstelling aan radiogolven leidt tot verhitting van collageenvezels, waardoor ze samentrekken en de huid krimpt. Het effect van de procedure neemt toe: RF-golven creëren thermocoagulatiepunten waardoor nieuw collageen wordt geproduceerd en de huid geleidelijk wordt verjongd. Ultrasone peeling is een van de soorten peeling waarmee u oppervlakte- en diepe vervuiling kunt elimineren door de zachte werking van ultrasone golven. Echografie vernietigt de bindingen tussen celdeeltjes, duwt vuil naar buiten en verwijdert het stratum corneum.
De spray, gecombineerd met zuurstof en voedende spray, stelt je in staat om cellen te verzadigen met zuurstof, celvernieuwing te stimuleren, de stofwisseling te activeren en weefsels diep te hydrateren. Bovendien helpt zuurstofdruk om onzuiverheden van de huid te verwijderen. En de combinatie van warme en koude temperaturen, die afwisselend op de huid worden aangebracht, bevordert de uitzetting van bloedvaten en bloedstroom, waardoor ze metabolische processen verbeteren, er is een kalmerend effect en vasoconstrictie, waardoor vasculaire laesies minder uitgesproken worden.
In de cosmetische wereld is UMS-6C ontworpen voor de volgende manipulaties:
verwijdering van verhoornde huid;
verwijdering en preventie van comedonen;
huidvernieuwing;
verbetering van de stevigheid en elasticiteit van weefsels;
eliminatie van oedeem;
vermindering van de ernst van pigmentatie;
algemene huidverjonging;
niet-invasieve injectie van cosmetica in de huid;
stimulatie van metabolische processen;
huidherstel na agressieve procedures;
versnelling van celregeneratie;
stimulering van de aanmaak van collageen en elastine.
Een dergelijk breed scala aan procedures is beschikbaar dankzij een set mondstukken. De behandeling kan worden uitgevoerd op gevoelige delen van het gezicht, maar ook op grote delen van het lichaam.
Contra-indicaties voor gebruik

Opgemerkt moet worden dat het apparaat niet nuttig kan zijn als de patiënt contra-indicaties heeft voor het gebruik ervan:
zwangerschap en borstvoeding;
infectieziekten;
suikerziekte;
hart-en vaatziekten;
oncologische neoplasmata;
psychische aandoening;
inflammatoire dermatologische processen;
mechanische schade aan de huid;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker.
U moet er zeker van zijn dat de patiënt geschikt is voor de behandeling, anders bestaat het risico op het veroorzaken van ernstige bijwerkingen bij de patiënt.
Apparatuur bestellen

Heeft u een geschikte cosmeticamachine gevonden, dan kunt u deze via de EMS-Beauty webshop voor een zacht prijsje bestellen. Omdat we apparaten rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn hun kosten een orde van grootte lager dan die van andere leveranciers. En bij aankoop krijgt u de mogelijkheid om gratis de werkingsregels van het apparaat te leren.
Het formaat en de tijd van de cursus is aan jou. En na voltooiing wordt een certificaat afgegeven. U krijgt ook een garantie die u van dienst zal zijn in het geval van een garantieprobleem. Daarnaast is bezorgen door het hele land mogelijk.
Heb je nog vragen? Vraag ze aan de beheerder via telefoonnummers die je op de site ziet staan. Of laat een terugbelverzoek achter, dan wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Specificaties:

Spanning - 220/50 V/Hz

Vermogen - 50 W

Ultrasone frequentie - 25 KHz

RF-frequentie - 1 MHz

Vacuümversterking - max -60 e / - 5 cm

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.