Cosmetische oogstmachine AS-7301 (8в1)

Productcode:
1794
Leverancierscode:
3483
Beschikbaar:
Op voorraad

1.380,00€

course-cert ce-cert

Als u op zoek bent naar echt functionele huidverzorgingsapparatuur, dan is de AS-7301 8in1 Beauty Machine perfect voor u. Een dergelijk apparaat kan snel en pijnloos op het gezicht en lichaam worden gebruikt, wat betere resultaten oplevert.
Apparatuurmogelijkheden

Het AS-7301-apparaat is een alomvattende benadering van behandeling en huidverzorging, omdat het 8 functies bevat. Het apparaat heeft een gepatenteerde technologie waarmee u het aantal uitgevoerde manipulaties kunt vergroten. Beschikbare technologieën zijn onder meer:
Elektroporatie (mesotherapie zonder injecties).
Elektroporatie voor het gebied rond de ogen.
ultrasone scrubber
Zuurstof mesotherapie.
Cryotherapie, warm / koud.
RF opheffen.
Microdermabrasie.
vacuüm therapie.
Het apparaat helpt rimpels, huidveroudering, acne en leeftijdsgebonden veranderingen in het gezicht, de hals, het decolleté, armen, benen en heupen tegen te gaan. Zuurstofmesotherapie verbetert en verlengt het effect van volgende behandelingen, waardoor de behandeling van meer mechanische behandelingen traumavrij is, waardoor de werkzame stoffen diep in de dermis kunnen doordringen. Patiënten met RF-lifting zullen de afwezigheid van pijn en de effectiviteit bij het oplossen van ouderdomsvlekken, cellulitis, vetophopingen en striae waarderen. Radiogolftherapie: geeft uitstekende resultaten, vooral na herhaald gebruik.
Elektroporatie is een niet-invasieve methode die helpt om verschillende stoffen in de diepste lagen van de huid te brengen. Elektroporatie vereist geen perforatie van de dermis, wat het belangrijkste voordeel is. Microdermabrasie is een zachte peeling, waardoor de huid een uniforme toon krijgt, verheldert van ouderdomsvlekken en roodheid. De methode kan worden gebruikt op verschillende delen van het lichaam die moeten worden gecorrigeerd.
Cryotherapie geneest de huid, opent poriën, bevrijdt van onzuiverheden. Versnelt de bloedcirculatie. Koud is een uitstekende afsluiting van elke procedure. Vacuümmassage wordt voornamelijk gebruikt vóór complexe fysiotherapeutische procedures zoals elektroporatie of mesotherapie. Het resultaat: spieren ontspannen, doorbloeding neemt toe, zuurstoftoevoer wordt versneld, regeneratieprocessen worden versneld, lymfe- en bloedafvoer verbetert, oedeem verdwijnt, gifstoffen komen vrij, fibroblasten worden geactiveerd, gezichtsspiertonus neemt toe, rimpels worden gladgestreken.

Apparatuur bestellen

Als je een geschikte cosmeticamachine hebt gevonden, kun je deze voor een zacht prijsje kopen via de EMS-Beauty online winkel. En krijg de kans om gratis de werkingsregels van het gekochte systeem te leren. Je kiest zelf het tijdstip van de training en na afronding ontvang je een certificaat.
U krijgt ook een servicegarantie. En het is mogelijk om de levering naar alle steden te regelen via verschillende koeriersdiensten. Neem contact op met de winkelmanager om een ​​handig formaat te kiezen. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.
Specificaties:

Spanning 110 - 220 W / 50-60 Hz

Vermogen - 75 W

RF-frequentie - 0,3-0,5 MHz

RF-energie - 5-50 J / cm3

Elektroporatie - 2,5-5 kHz

Vacuümdruk - 800 kPa

Afmetingen - 50x37x29 cm

Gewicht - 15 kg

1 jaar garantie
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.