Cosmetische oogstmachine 6в1 AS-7101 (NV-E6)

Productcode:
1800
Leverancierscode:
3484
Beschikbaar:
Op voorraad

970,00€

course-cert ce-cert

Op de site ems-beauty.es wordt uw aandacht gevestigd op het multifunctionele apparaat 6 in 1 AS-7101. Het apparaat is uitgerust met verschillende technologieën, met behulp waarvan de specialist een breed scala aan huidverzorgingsmanipulaties kan uitvoeren.
Functionele kenmerken

De AS-7101 is een modern apparaat dat is ontworpen om de huid te reinigen, te herstellen na een lang gebrek aan goede zorg, de gelijkmatige kleur te verbeteren en het oppervlak glad te maken, rimpels te elimineren, de toon te verhogen en de dermis een jeugdige uitstraling te geven. Het apparaat is behoorlijk populair onder schoonheidsspecialisten, omdat het kan worden gebruikt om zes procedures uit te voeren:
Zuurstof mesotherapie. Het wordt gebruikt voor niet-invasieve injectie van actieve stoffen in de huid. Tegelijkertijd verhoogt de technologie de celoxygenatie en zorgt voor diepe weefselhydratatie.
Microdermabrasie. Dit type mechanische reiniging maakt gebruik van speciale kristallen om oppervlakkige en diepe huidonzuiverheden te reinigen.
Biolifting. Het wordt gebruikt om de processen van zelfregeneratie van weefsels te activeren, waardoor de conditie van de huid positief wordt beïnvloed.
Ultrasoon peeling. Het wordt beschouwd als de meest delicate methode voor het polijsten en reinigen van de huid, omdat het verwijderen van dode cellen wordt uitgevoerd met behulp van echografie.
Chromotherapie. Verschillende kleurenspectrums stellen u in staat om te gaan met verschillende huidaandoeningen en beïnvloeden de biologische processen in het lichaam.
Cryotherapie. Ontworpen om de conditie van de huid te herstellen en te verbeteren door de snelle temperatuurverandering van laag naar hoog.
Het toestel neemt weinig ruimte in beslag, werkt vanuit het netwerk en is erg handig in gebruik. Dankzij speciale mondstukken, gedetailleerde instructies, is het gebruik van dit apparaat vrij eenvoudig en eenvoudig, zelfs voor een beginnende specialist. De schoonheidstool is een van de beste remedies voor huiduitslag, rimpels, roodheid en andere huidproblemen.
Wanneer de machine niet gebruiken?

Het gebruik van het apparaat kan schade veroorzaken als het onder een van de volgende omstandigheden wordt gebruikt:
zwangerschap en borstvoeding;
ziekten van het cardiovasculaire systeem;
gevoeligheid van de huid;
dermatologische ziekten op de plaats van blootstelling;
huidbeschadiging op de behandelplaats;
pathologie van het endocriene systeem;
auto-immuunziekten;
verergering van chronische ziekten.
Vraag de patiënt naar zijn medische geschiedenis om er zeker van te zijn dat de behandeling succesvol is. Anders bestaat het risico op ernstige gevolgen voor de gezondheid.
Apparatuur bestellen

Als je een beautymachine wilt kopen, doe dat dan voor de beste prijs in de EMS-Beauty store. We leveren apparatuur rechtstreeks van fabrikanten, dus de kosten zijn meerdere malen lager in vergelijking met andere winkels. En we leren gratis hoe het gekochte apparaat te gebruiken.
Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat en bij aankoop krijg je garantie op het apparaat. Daarnaast wordt de levering uitgevoerd naar alle steden van het land via verschillende vervoerders.
Neem contact op met de winkelmanager om een ​​geschikte koeriersdienst te kiezen. Laat hiervoor een verzoek achter op de site en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.
Specificaties:

Aantal functies - 6

Aantal mesotherapiemodi - 5

Vacuümdruk - 60-70 cm

Frequentie - 0,85-6,5 kHz

Vacuümvermogen - 0-608 mm

Intensiteit van ultrasone invloed - 1 cm2

Ultrasone frequentie - 28 kHz

Aantal modi met microstroom - 4

Spanning - 100-120 V, 220-240 W

Vermogen - 150 W

Afmetingen - 51x51x33 cm

Gewicht - 13 kg

Garantie - 6 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.