Cosmetische oogstmachine 5в1 AS 45-05

Productcode:
1759
Leverancierscode:
2579
Beschikbaar:
Op voorraad

370,00€

course-cert ce-cert

Het bedrijf European Medical Systems heeft het genoegen u het AS 45-05-apparaat voor gezichtsverzorging onder uw aandacht te brengen. De combinatie van geavanceerde technologieën in één apparaat maakt het de favoriet van schoonheidsspecialisten over de hele wereld.
Apparaatmogelijkheden

De AS 45-05 is een 5in1 model uitgerust met de volgende technologieën:
ultrageluid therapie.
Borstelen.
Galvaniseren.
Darsonval.
Spuiten.
Met het apparaat kunt u tal van procedures uitvoeren voor de verzorging van de huid van gezicht en lichaam. Het apparaat is klein van formaat en tegelijkertijd hoge prestaties. Je kunt hem in elk, zelfs het kleinste kantoor plaatsen, zonder afbreuk te doen aan de werkruimte. Deze functies worden veel gebruikt door schoonheidsspecialisten bij de behandeling van een problematische huid, die vatbaar is voor huiduitslag met een hoog vetgehalte, en voor verjonging en correctie van gezichtscontouren. Correct gebruik geeft de huid stevigheid en elasticiteit.
Elk van de programma's in de uitrusting van het apparaat wordt zo comfortabel en pijnloos mogelijk uitgevoerd voor de patiënt en eenvoudig voor de arts. De complete set van het apparaat bevat een aantal handsproeiers, die elk zijn ontworpen voor specifieke doeleinden en een specifiek gebied.
Indicaties voor behandeling

Het AS 45-05-apparaat is bedoeld voor het uitvoeren van de volgende manipulaties:
diepe en oppervlakkige reiniging van de huid;
acne en acnebehandeling;
gladmaken van post-acne, littekens, striae;
vermindering van de ernst van rimpels en huidplooien;
verhoging van de elasticiteit van de huid;
behandeling van ptosis van zacht weefsel;
diepe weefselhydratatie;
verhoogde celoxygenatie;
herstel van spierspanning;
haaruitval behandeling;
niet-invasieve mesotherapie.
Om een ​​​​uitgesproken resultaat te bereiken, is een reeks procedures vereist. Hun aantal hangt af van het specifieke probleem van de patiënt, zijn leeftijd en individuele kenmerken van het organisme.

Contra-indicaties voor de procedure

U moet niet vergeten dat er een aantal contra-indicaties zijn voor het gebruik van het apparaat, waarbij de procedure verboden is. Deze staten omvatten:
zwangerschap en borstvoedingsperiode;
inflammatoire dermatologische processen;
schimmel huidlaesies;
mechanische schade aan de huid op de behandelplaats;
verergering van chronische en infectieziekten;
oncologische processen;
auto-immuunziekten;
cardiovasculaire pathologieën;
ingebouwde pacemaker;
koorts, griep, acute luchtweginfecties.
Bestudeer de medische geschiedenis van de patiënt tijdens het eerste consult om een ​​negatief scenario voor het einde van de procedure te voorkomen.
Bestelling levering

De juiste apparatuur gevonden? Bestel hem in de EMS-Beauty webshop voor een prijs die 10% lager is dan in andere Europese winkels. Reden hiervoor zijn directe leveringen van fabrikanten in de afgelopen jaren. Bovendien kunt u bij ons gratis de bedieningsregels van het apparaat leren.
De training wordt gegeven in een formaat dat voor u geschikt is en na voltooiing wordt een certificaat uitgereikt dat nuttig voor u is bij het werken met patiënten. U krijgt ook een servicegarantie. En u kunt bestellen in elke uithoek van het land.
Als u aanvullend advies nodig heeft, laat dan een verzoek achter op de website en onze manager neemt binnenkort contact met u op om alle details te verduidelijken.
Specificaties:

Complete set - 13 sproeiers

Ultrasone frequentie - 25 kHz

Spanning - 110-220 V

Frequentie - 50-60 Hz

Garantie - 6 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.