Cosmetische oogstmachine 3в1 8266

Productcode:
1605
Leverancierscode:
8266
Beschikbaar:
Op voorraad

1.500,00€

course-cert ce-cert

Ter attentie van specialisten presenteert het bedrijf European Medical Systems met genoegen de cosmetologiecombinatie 3in1 8266. De beste methoden voor lichaamsvorming, gecombineerd in één systeem, stellen de specialist in staat om effectief en pijnloos om te gaan met lichaamsonvolkomenheden.
Modelmogelijkheden

Cavitatie is een behandeling die inwerkt op vetweefsel met behulp van ultrageluid, dat het vermogen heeft om gelokaliseerd vet en cellulitis te verminderen en de efficiëntie van de huid te verbeteren. In plaats van alleen radiofrequentie, die inwerkt op de huid, botten en kraakbeen en acne, meniscus, pezen en ligamenten, worden verschillende energieën gebruikt om de huid en lichaamsvorm te verbeteren. Cavitatie is een effectieve en veilige methode die vet oplost met behulp van laagfrequente echografie, maar de behandeling moet altijd gepaard gaan met een lymfatische massage.
Radiofrequentie wordt gebruikt om weefsels te versterken en te verstevigen. Beide methoden zijn niet-chirurgisch en zeer effectief. De RF-frequentie van het gezicht wordt bipolair genoemd en wordt gebruikt om rimpels glad te strijken en collageen te hervormen door de fibroblastactiviteit te stimuleren. De cavitatietechniek kan worden gebruikt op de billen, buik, laterale dij en binnenarmen en benen. Radiofrequentie wordt gebruikt op het gezicht, de hals en het decolleté, evenals in dezelfde gebieden als cavitatie.
Met dit systeem kunt u cavitatie- en radiofrequentiebehandelingen uitvoeren in de gewenste gebieden en een laser toepassen. De laser is geschikt voor huidverjonging en verbetering van het behandelde gebied. Het pakket bevat de volgende accessoires:
Nozzle voor cavitatie 40 kHz met een diameter van 7 cm.
Bipolair RF-handstuk.
Tripolair RF-handstuk.
Multipolaire RF-nozzle met diodelaser.
Het gebruik van het handstuk is afhankelijk van het gebied en het specifieke probleem van de patiënt.
Contra-indicaties voor gebruik

Vergeet niet dat er contra-indicaties zijn voor het gebruik van het apparaat:
zwangerschap en borstvoeding;
verergering van chronische ziekten;
infectieziekten;
oncologische ziekten;
pathologie van het endocriene systeem;
mechanisch trauma aan de huid;
inflammatoire dermatologische processen;
etterende huidlaesies;
ingebouwde pacemaker.
U moet er zeker van zijn dat uw patiënt geen van deze aandoeningen heeft om hem het beste resultaat te geven zonder bijwerkingen.
Koop een schoonheidsmachine

Heeft u een geschikt cavitatieapparaat gevonden? U kunt het voor een betaalbare prijs kopen via de EMS-Beauty online winkel. Ook kun je bij ons gratis leren werken met het apparaat en na afloop van de cursus een certificaat behalen. Het formaat is aan jou.
U krijgt ook een servicegarantie. En u kunt vanuit elke hoek van het land laten bezorgen. Neem contact op met de winkelmanager om een ​​geschikte bezorgservice te kiezen. Om contact met hem op te nemen, laat u een verzoek achter op de website en wordt u tijdens kantooruren teruggebeld.
Specificaties:

Stroomvoorziening - 220-240 V

Pulsenergie - 25-30 J/cm2

Vermogen - 75-100 W

Cavitatiefrequentie - 40 kHz

RF-frequentie - 3 en 5 MHz

Lasergolflengte - 633 nm

1 jaar garantie
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.