Cosmetische lamp BT-Vision

Productcode:
1530
Leverancierscode:
3269
Beschikbaar:
Op voorraad

47,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 3

Ter attentie van schoonheidsspecialisten op de site ems-beauty.es wordt Wood's lamp BT-Vision gepresenteerd. Dankzij de mogelijkheden van het apparaat kunt u snel en nauwkeurig huidverzorgingsprocedures uitvoeren.
Instrumentmogelijkheden

Het BT-Vision-model met een autonome stroomvoorziening zal de belangrijkste assistent zijn in het werk van een schoonheidsspecialist of dermatoloog. De lamp heeft een minimaal gewicht en is zeer eenvoudig in gebruik, en de verwisselbare set doelen breidt de mogelijkheden van de master uit. De lamp is handig aan het hoofd bevestigd en stevig bevestigd, vergrootglazen stellen u in staat om het probleemgebied van de huid in detail te bestuderen. Extra verlichting die in het apparaat is geïnstalleerd, zorgt voor verlichting van het behandelde gebied, terwijl de handen van de specialist vrij blijven.
De BT-Vision schoonheidsspecialiste lamp heeft een verstelbare lichtbron, je kunt de verlichting horizontaal of verticaal oriënteren. Het vizier van de lamp is uitgerust met roterende fittingen voor het bevestigen van vergrootglazen, waardoor u de mate van vergroting van het object kunt variëren. Met een simpele handbeweging kan de specialist de helderheid van de verlichting aanpassen, wat zorgt voor comfort tijdens de procedure.
Als je besluit een lamp te kopen, doe dat dan voor de beste prijs via de EMS-Beauty webshop. Omdat we apparaten rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn hun kosten meerdere malen lager dan die van andere leveranciers. Tegelijkertijd geven we gratis training over het gebruik van het apparaat. En we geven na het einde van de cursus een certificaat af, dat uw kwalificaties voor patiënten zal bevestigen.
Bij aankoop ontvangt u een garantiekaart. En het is mogelijk om in alle uithoeken van het land te laten bezorgen. Maar u kunt de goederen ook zelf uit het magazijn ophalen als u dat wilt. Om een ​​bestelling te plaatsen, laat een verzoek achter op de site, en onze manager zal contact met u opnemen om alle details te verduidelijken.
Specificaties:

Veelvoud (toename) van doelen - 1,2x; 1.8 uur 2.5x; 3,5x

LED-lampen - 3 st.

Voeding - 2,2 V, 250 mA

Afmetingen - 29,5x22x7 mm

Gewicht - 450 g

Garantie - 6 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.