Cosmetische cavitatieapparatuur CAVISLIM ADVANCE

Productcode:
1599
Leverancierscode:
7970
Beschikbaar:
Op voorraad

3.100,00€

course-cert ce-cert

Uw aandacht op de ems-beauty.es website is het CAVISLIM ADVANCE cavitatie cosmetische apparaat. Dankzij de mogelijkheden van het apparaat kunt u effectief en pijnloos omgaan met vetophopingen, waardoor het effect van de operatie wordt bereikt zonder de integriteit van de huid te beschadigen.
Modelkenmerken:

De CAVISLIM ADVANCE is een apparaat met dubbele handmatige en continue of pulsmodus. Cavitatie is een technologie die ultrasone straling gebruikt om de vernietiging van vetcellen te veroorzaken. Deze methode is zeer effectief en pijnloos. Met behulp van technologie is het mogelijk om het lichaam mooi vorm te geven, vet in de dijen, buik, billen, armen en benen te verminderen en daarna is revalidatie niet eens meer nodig.
Het gepresenteerde model omvat dual action-technologie voor verschillende soorten behandelingen. Op grote delen van het lichaam moeten continue pulsen worden gebruikt omdat ze meer warmte produceren en een groter effect hebben. In plaats van kleine gebieden met aanzienlijke vetophoping, verdient het de voorkeur om de pulsmodus te gebruiken en het intensiteitsniveau te verhogen, zodat het cavitatie-effect wordt versterkt en de temperatuur niet stijgt.
Dit apparaat wordt geleverd met 2 sproeiers. Het M80-handstuk heeft de grootste diameter en is ontworpen voor algemene behandeling op alle delen van het lichaam. Het heeft 4 pulsprogramma's (P1-P2-P3-P4), 1 continu programma (P5) en 5 intensiteitsniveaus (5-10-15-20-25 minuten). Het M38-mondstuk heeft een kleinere diameter en is ontworpen voor kleinere oppervlakken. Het mondstuk heeft de meest geconcentreerde kracht en ultrasone golven, heeft 10 gepulseerde programma's en 4 intensiteitsniveaus. Met de LED ring bedien je het behandelgebied.
Contra-indicaties voor gebruik

Voordat u met de behandeling begint, moet u ervoor zorgen dat uw patiënt geen contra-indicaties heeft:
oncologische ziekten;
suikerziekte;
ziekten van het endocriene systeem;
nier- en leverinsufficiëntie;
ontstekings- en etterende processen van de huid;
weefselbeschadiging op de behandelingsplaats;
verergering van chronische ziekten;
ziekten van het cardiovasculaire systeem;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker;
zwangerschap en borstvoedingsperiode.
Als u de procedure onder een van deze omstandigheden uitvoert, kunt u ernstige bijwerkingen veroorzaken. Voorkom dit door tijdens het eerste consult de medische geschiedenis van de patiënt te bekijken.
Apparatuur bestellen

Heeft u een geschikt cavitatieapparaat voor u gevonden? Bestel hem dan voor een zacht prijsje via de EMS-Beauty store. Hier kunt u niet alleen gecertificeerde apparatuur krijgen, maar ook gratis de regels van de werking ervan leren. Na afronding van de cursus, waarvan je de vorm zelf kiest, ontvang je een certificaat.
U ontvangt ook een garantiekaart. Bij pech ben je verzekerd. De bezorging vindt onder andere plaats door het hele land via verschillende vervoerders.
Neem contact op met de winkelmanager om alle details te verduidelijken. Bel hiervoor de nummers die je op de site ziet staan, of laat een terugbelverzoek achter.
Specificaties:

Vermogen - 175 W

Ultrasone frequentie - 40 kHz

Cavitatie-energie - 5-47 W/cm2

Spanning - 220 V / 50 Hz

Afmetingen - 34x38x13 cm

Gewicht - 7 kg
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.