Cosmetische apparatuur voor huiddiagnostiek en -analyse BT-01 (met gepolariseerde lens uit de jaren 50)

Productcode:
1806
Leverancierscode:
1926
Beschikbaar:
Op voorraad

490,00€

course-cert ce-cert

De effectieve huidanalysator VT-01U wordt onder de aandacht gebracht van dermatologen en schoonheidsspecialisten op de website ems-beauty.es. Dankzij de mogelijkheden van het apparaat kunt u snel huidproblemen identificeren en de juiste behandeling voorschrijven, in overeenstemming met deze tekortkomingen.
Apparaatfuncties

De VT-01U huidanalysator kan onmiddellijk de conditie van de huid beoordelen, zelfs de kleinste defecten identificeren en vervolgens het beeld van het gewenste huidgebied op elke schaal op het scherm weergeven. Op basis van een diepgaande en gedetailleerde analyse kunnen verschillende cosmetische procedures worden voorgeschreven, evenals cosmetische producten die bestaande problemen kunnen elimineren.
Bovendien is het op basis van de scores verkregen van de huidanalysator mogelijk om de problemen te bepalen waarvoor de opperhuid het meest vatbaar is en profylactische middelen aan te bevelen die huidveroudering helpen vertragen of acne en andere ziekten voorkomen. Het apparaat is dankzij de intuïtieve interface uiterst eenvoudig te gebruiken en garandeert onmiddellijke resultaten.
U kunt de analyser voor een zacht prijsje kopen via onze winkel. Omdat we rechtstreeks met fabrikanten samenwerken, zijn de kosten een orde van grootte lager dan die van andere leveranciers. En we bieden gratis training over de werkingsregels van het geselecteerde apparaat. Na afronding van de cursus ontvangt u een certificaat voor het werken met patiënten. En bij aankoop krijgt u garantie op de service van het apparaat.
De levering van goederen wordt door het hele land uitgevoerd via verschillende vervoerders - u hoeft alleen de juiste te kiezen. Maar u kunt ook gebruik maken van de zelfbezorgservice. Om de juiste optie te kiezen, laat u een verzoek achter op de website en onze manager belt u spoedig terug om alle details van de bestelling te verduidelijken.
Specificaties:

IR-LED - 4 stuks

Spanning - 100 - 240 V

Gewicht - 0,35 kg

Afmetingen - 21x12,5x6 cm

Garantie - 6 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.