Cosmetisch apparaat Hydroimpact Plus

Productcode:
2435
Beschikbaar:
Op voorraad

16.400,00€

course-cert ce-cert

Als u op zoek bent naar handige en functionele apparatuur voor hydropeeling, dan wordt het HYDROIMPACT PLUS-apparaat onder uw aandacht gebracht op de website ems-beauty.nl. De mogelijkheden van het apparaat zullen zelfs ervaren professionals bevallen.

Apparatuur voordelen:


HYDROIMPACT PLUS is een waterstofschilapparaat dat drie technieken combineert. De huid wordt tegelijkertijd aan drie technologieën blootgesteld: vacuüm, microdermabrasie en zuurstoftherapie. Zo is het mogelijk om de huid te reinigen, op te frissen en te verjongen met behulp van één apparaat.

Dit gebeurt in drie fasen. Eerst wordt de huid gereinigd met wegwerpbare geribbelde mondstukken, die individueel voor de patiënt worden geselecteerd. Serums of medicijnen worden vervolgens geïnjecteerd onder de druk van water dat verzadigd is met ionen. Door de grootte van de ionen worden de producten beter door de huid opgenomen wat het gewenste effect geeft. Tegelijkertijd wordt een vacuüm geactiveerd, wat de elasticiteit van de huid verhoogt.

Het voordeel van de methode is dat de patiënt geen pijn ervaart tijdens de behandeling en bijwerkingen erna. Hierdoor is de technologie zelfs geschikt voor de gevoelige huid van elke leeftijd. En het is mogelijk om op elk moment van het jaar verwerking uit te voeren. Dit maakt hydropeeling tot een ongelooflijk populaire methode die zowel de patiënt als de saloneigenaar ten goede komt.

Gebruiksaanwijzingen


Het waterstofschilapparaat wordt effectief ingezet om verschillende aandoeningen te bestrijden:

verstopte en vergrote poriën;

comedonen en mee-eters;

acne en acne;

ontstekingsprocessen;

post-acne en littekens;

verminderde huidimmuniteit;

droge huid, gebrek aan zuurstof in de cellen;

rimpels en fijne lijntjes;

verminderde huidskleur;

langzame microcirculatie en metabolische processen.

Een positief effect wordt bereikt in 6-8 procedures. De exacte hoeveelheid hangt af van het individuele probleem, het huidtype en de leeftijd van de patiënt.

Een waterstofschilmachine kopen


Heeft u interesse in het HYDROIMPACT PLUS systeem, neem dan contact op met de EMS-Beauty webshop. Hier kunt u het tegen een betaalbare prijs kopen en gratis de werkingsregels leren. Training kan worden voltooid in een formaat dat voor u geschikt is, en na voltooiing wordt een certificaat afgegeven. Het zal nuttig zijn bij het werken met patiënten.

Bij aankoop wordt er een garantie gegeven die u van dienst zal zijn in geval van pannes. En u kunt bestellingen laten bezorgen in alle delen van het land. Laat een verzoek achter op de website om de benodigde details te weten te komen, en onze manager belt u tijdens kantooruren terug.


Machine-instellingen

Afmetingen - 52x41x12,5 cm

Netto gewicht - 39 kg

Spanning - 110-240 V

Hydro-W - opgelost

Waterstofconcentratie - 1000-1200 ppb

Vermogen - MF: 60 (Max) / EL: 37V (Max)

Watervolume - 2000 ml

1 jaar garantie

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.