CO2 fractionele laser

Productcode:
1514
Leverancierscode:
2694
Beschikbaar:
Op voorraad

4.000,00€

course-cert ce-cert

Geïnteresseerd om uw schoonheidscentrum uit te rusten met hoogwaardige ontharings- en verjongingsapparatuur? Dan bent u geïnteresseerd in de bipolaire RF-diodelaser van EMS-Beauty. Door de combinatie van een laser met RF-golven kan de procedure niet alleen effectief, maar ook volledig pijnloos worden uitgevoerd.
Apparaatmogelijkheden

De diodelaser is een uniek apparaat op basis van niet-invasieve lichttherapie: het verwijdert op lange termijn effectief overtollig haar in elk deel van het lichaam en gezicht. Het apparaat is het nieuwste voorbeeld van schoonheidstechnologie op dit gebied van moderne cosmetica, dat effectief werkt, volkomen veilig en gebruiksvriendelijk is. De diodelaser bewijst de validiteit van de vraag naar innovatieve laserapparaten bij het beheer van ontharingsprocedures.
Dit apparaat is operationeel effectief als laserdiode, maar vervult ook andere functies op basis van de werking van RF-therapie. Het verwijdert niet alleen haar van alle delen van het lichaam, maar biedt ook waardevolle hulp aan de ouder wordende huid, voorkomt de primaire tekenen van verlies van epidermale elasticiteit, verbetert de huidskleur en textuur aanzienlijk, snel en met hoge prestaties elimineert de uitgesproken effecten van littekens en striae.
Maar helaas is er een lijst met contra-indicaties voor het gebruik van het systeem:
ziekten van het endocriene systeem;
infectieziekten in de acute fase;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker;
verergering van chronische ziekten;
oncologische pathologieën;
psychische aandoening;
mechanische schade aan de huid;
inflammatoire en schimmeldermatologische processen;
zwangerschap en borstvoedingsperiode.
U moet de medische geschiedenis van de patiënt bekijken om er zeker van te zijn dat de behandeling succesvol is. Anders bestaat het risico op ernstige bijwerkingen.
Bestelling levering

Nadat u heeft besloten een diodelaser te kopen, plaatst u een bestelling bij de EMS-Beauty-winkel. Hier kunt u gecertificeerde apparatuur krijgen, waarvan de kosten veel lager zijn dan in andere winkels in het land. De reden hiervoor zijn de jarenlange rechtstreekse leveringen van fabrikanten.
Bij aankoop krijgt u een gratis training aangeboden om met het geselecteerde apparaat te werken. Na het voltooien van de cursus ontvangt u een certificaat dat nuttig is voor uw werk met patiënten. U ontvangt ook een garantiekaart.
Levering vindt plaats door het hele land. Neem contact op met de winkelmanager om een ​​handige vervoerder te kiezen. Het is gemakkelijk om contact met hem op te nemen via de telefoonnummers die op de site staan ​​vermeld. Of laat een terugbelverzoek achter en verwacht deze tijdens kantooruren.
Specificaties:

Golflengte - 808 nm

Frequentie - 1-5 Hz

Vermogen - 2000 W

Frequentie - 50-60 Hz

Spanning - 110/220

1 jaar garantie
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.