Chirurgisch wegwerp gezichtsmasker-3ply oorlus

Productcode:
1760
Leverancierscode:
11111
Beschikbaar:
Op voorraad

0,00€

course-cert ce-cert

Gevaarlijke bacteriën en virussen zoals de griep muteren elk jaar en bedreigen ons met epidemieën of zelfs pandemieën. Om zichzelf te beschermen, moet elke persoon op het moment van de verergering van de virusactiviteit persoonlijke beschermingsmiddelen gebruiken - medische maskers - die beschikbaar en gemakkelijk te gebruiken zijn op de website ems-beauty.es
De noodzaak om te gebruiken

De dagen van onbruikbare herbruikbare gaasmaskers zijn voorbij. Nu worden bij de productie van moderne maskers hightech non-woven materialen gebruikt. Ze bieden een extra antibacterieel element - een papieren filter.
De maskers hebben een verbeterde ergonomische vorm, voorzien van drie stofplooien en gestikt draad om de neus volledig te maskeren. De klinisch bewezen mate van luchtfiltratie met een dergelijk masker komt overeen met de internationale klasse FFP1 (meer dan 99%). De maskers zijn gecertificeerd in Europa.
Correct gebruik van een wegwerpmasker vermindert de kans op infectie met 80-90%. Voordat u het draagt ​​of afdoet, moet u uw handen wassen, en wanneer u het draagt, bewaar het masker dan alleen met banden. Het masker wordt ook gebruikt voor medische doeleinden (chirurgisch en tandheelkundig), verkocht in verpakkingen van 50 stuks.
U kunt via de EMS-Beauty online winkel hoogwaardige medische maskers voor een spotprijs kopen, omdat we deze al vele jaren rechtstreeks van fabrikanten leveren. En we leveren door heel Europa. Om een ​​bestelling te plaatsen, laat u een terugbelverzoek achter en onze manager neemt tijdens kantooruren contact met u op.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.