Cavitatiegel TECNOVITA 500 ml

Productcode:
1639
Leverancierscode:
7931
Beschikbaar:
Op voorraad

30,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 4

Voor specialisten in hardware-cosmetologie presenteert de site ems-beauty.es TECNOVITA cavitatiegel 500 ml. Met een kwaliteitsproduct in bulk kunt u hoogwaardige behandelingen aan uw patiënten leveren en uw bedrijf laten groeien.
Producteigenschap

TECNOVITA-gel is ontworpen voor cavitatieprocedures en wordt gebruikt met zowel pulserende als continue apparaten. Deze gel garandeert de juiste overdracht van golven, waardoor het mogelijk is om cellulitis effectief te elimineren en het effect van sinaasappelschil te verminderen. De gepresenteerde gel bevat geen minerale oliën of additieven.
Het kan op alle huidtypes worden gebruikt, bevat aloë vera en glycerine. Deze stoffen zijn goed voor de meer gevoelige huid. Vóór de cavitatieprocedure moet de gel royaal worden aangebracht in het te behandelen gebied, met lichte massagebewegingen. Een verpakking van 500 ml is voldoende voor een lange periode.
Wilt u een cavitatie geleidegel kopen, doe dat dan voor een aantrekkelijke prijs via de webshop van EMS-Beauty. We hebben een divers assortiment aan cosmetica- en massageproducten, die we rechtstreeks van fabrikanten leveren. Daarom zijn de kosten van onze goederen veel winstgevender dan die van andere leveranciers.
Bij aankoop leggen we uit hoe u de gel correct gebruikt. En we zorgen voor een garantiekaart. Ook bezorgen wij goederen door het hele land via verschillende vervoerders. Eventueel kunt u de goederen zelf ophalen uit het magazijn, als u dat wenst.
Neem contact op met de winkelmanager om de ontbrekende gegevens te verduidelijken. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter of bel ons zelf op de nummers die u op de site ziet, en wij zullen u helpen het uit te zoeken
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.