Cavitatiegel TECNOVITA 250 ML

Productcode:
1640
Leverancierscode:
9365
Beschikbaar:
Op voorraad

40,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 3

Ems-beauty.es biedt hoogwaardige Technovita-cavitatiegel, waarmee elke procedure effectiever zal zijn.
Waarom kiezen voor deze gel

Tecnovita Cavitatie Gel is een noodzakelijke toevoeging na een cavitatiesessie om meer zachtheid te krijgen. Dit helpt de huid beter te voeden. Het is noodzakelijk om de huid na elke sessie te voeden om een ​​zachte aanraking te krijgen.
De belangrijkste componenten van dit serum zijn extracten van aloë vera en bisabol, dat wil zeggen de activiteit van kamille en bisabol allantoïnen, die de helende effecten van aloë vera versterken. Het wordt aangebracht na een cavitatiesessie tot volledige absorptie.
De fles van 250 ml met een gebruiksvriendelijke dispenser bevat de juiste hoeveelheid voor langdurig gebruik.
Neem contact op met de online winkel van EMS-Beauty nadat u hebt besloten een cavitatiegel te kopen. Hier vindt u een breed scala aan cosmetische producten, waarvan de kosten een orde van grootte lager zijn dan in andere winkels. De reden hiervoor zijn directe leveringen van fabrikanten van de laatste 10 jaar. Daarnaast kunt u door heel Europa laten bezorgen.
Heb je nog vragen? Vraag ze aan de winkelmanager via telefoonnummers die je op de site ziet staan. Of laat een terugbelverzoek achter, dan wordt er tijdens kantooruren contact met u opgenomen.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.