Cavitatieapparatuur TECNOVITA SILUET SPHERA

Productcode:
1628
Leverancierscode:
1100
Beschikbaar:
Op voorraad

550,00€

course-cert ce-cert

Als u op zoek bent naar een multifunctioneel en klein cavitatieapparaat, dan is het Tecnovita Siluet Sphera-systeem perfect voor uw behoeften. Gepresenteerd op de site ems-beauty.es, wordt het de beste assistent van een schoonheidsspecialiste bij het modelleren van een figuur.
Systeemmogelijkheden

Het Tecnovita Siluet Sphera cavitatieapparaat is een handig en effectief systeem waarmee u het lichaam pijnloos en zonder operatie kunt vormen. Tecnovita Siluet Sphera presenteert een apparaat dat onafhankelijk kan worden gebruikt op een voor u geschikt moment. Met dit apparaat zal de behandeling ongetwijfeld veilig zijn.
Tecnovita is een apparaat dat zeer nuttig zal blijken te zijn in de strijd tegen cellulitis. Wanneer ultrasone golven vetcellen bereiken, creëren ze daarin gasbellen, die exploderen en lipolyse activeren. Het apparaat elimineert dus cellulitis en maakt de huid egaal en glad. Tecnovita Siluet Sphera kan op alle delen van het gezicht en lichaam worden aangebracht. De eerste resultaten zijn zichtbaar na de eerste behandeling.
Tecnovita Siluet Sphera werkt met een ultrasone frequentie van 40 kHz en heeft 6 niveaus van pulsintensiteit. De duur van elke behandeling is programmeerbaar, het kan 1 tot 15 minuten duren. Voor de meest effectieve procedure is het noodzakelijk om een ​​gel te gebruiken die de lange levensduur van het apparaat bevordert. Bovendien wordt het aanbevolen om na het aanbrengen een speciaal serum te gebruiken, dat de resultaten van cavitatie helpt verbeteren. Dankzij deze huishoudelijke apparaten kun je eindelijk de strijd tegen cellulitis aangaan.
Contra-indicaties voor gebruik

Houd er rekening mee dat het apparaat onder bepaalde voorwaarden niet mag worden gebruikt. Dit zijn:
zwangerschap en lactatieperiode;
oncologische neoplasmata;
inflammatoire dermatologische processen;
infectieziekten;
suikerziekte;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker;
nier- en leverziekten;
cardiovasculaire pathologieën.
Het is noodzakelijk om de patiënt gedetailleerd te raadplegen om ervoor te zorgen dat de procedure hem alleen een positief resultaat oplevert zonder complicaties.
Uitchecken

Neem contact op met de EMS-Beauty-winkel nadat u hebt besloten een cavitatieapparaat aan te schaffen waarvan de prijs betaalbaar is. We beschikken over gecertificeerde apparatuur, waarvan de prijs de beste is in Europa om een ​​simpele reden: we leveren de afgelopen jaren apparaten rechtstreeks van fabrikanten. Als bonus krijg je de mogelijkheid om het systeem gratis te leren gebruiken.
Na afronding van de cursus wordt een certificaat verstrekt en bij aankoop een garantie afgegeven. Bovendien kunt u overal in het land bezorging bestellen. Neem hiervoor contact op met de winkelmanager. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Technische specificaties

Spanning - 220 V

Ultrasone frequentie - 40 kHz

Uitgangsvermogen - 20 W

Afmetingen - 25x24x22 cm

Gewicht - 2,1 kg

Timer - instelbaar

Impactintensiteit - 6 niveaus

1 jaar garantie
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.