Cavitatieapparatuur + Radiofrequentie + Vacuüm

Productcode:
1602
Leverancierscode:
9988
Beschikbaar:
Op voorraad

2.700,00€

course-cert ce-cert

EMS Beauty presenteert een cavitatie + radiofrequentie + vacuümapparaat voor de meest effectieve en efficiënte lichaamsmodellering. Het gebruik van geavanceerde technologieën zal snellere resultaten opleveren, wat nieuwe patiënten naar u toe zal trekken.
Apparaatmogelijkheden

Het gepresenteerde apparaat combineert de technologieën van cavitatie, monopolaire / driepolige / multipolaire radiofrequentie en vacuüm. Deze combinatie is ontworpen om te worden gebruikt in schoonheidscentra voor de beste resultaten. Cavitatietechnologie is pijnloos, niet-invasief en zonder bijwerkingen. Al na de eerste sessie zijn de resultaten zichtbaar en na de behandeling zal de patiënt cellulitis en gelokaliseerd vet vergeten.
Met deze apparatuur kunt u de volgende procedures uitvoeren:
Met het cavitatieprogramma kunt u alle delen van het lichaam behandelen. Duur van de behandeling 10-15 minuten met cavitatie-energie 15-30 w/cm2
Monopolaire RF-modus stelt u in staat om continue of gemoduleerde modus te kiezen en de behandelingsintensiteit aan te passen van 10-30 j/cm. De duur van de procedure is ongeveer 15 minuten.
Tripolaire/Multipolaire RF is ontworpen voor huidvernieuwing. U kunt de behandelintensiteit ook aanpassen van 10 J/cm2 tot 30 J/cm2 en kiezen uit 10 modi met gemoduleerde golven of continue output-modus. Voor de procedure is het noodzakelijk om een ​​verkoelende gel te gebruiken.
Voor de vacuümprocedure moet u wat etherische olie op de huid doen, evenals op het te gebruiken handstuk, zodat de hand beter over de huid glijdt. Vervolgens moet u de negatieve zuigdruk selecteren om een ​​vacuüm te creëren. De duur van een vacuümtherapiesessie is ongeveer 10-20 minuten.
Dit apparaat is optimaal voor het verminderen van het effect van sinaasappelschil en het elimineren van cellulitis vetknobbeltjes.
Koop schoonheidsapparatuur

Neem contact op met de online winkel van EMS-Beauty nadat u hebt besloten een apparaat voor lichaamsvorming te kopen. Wij presenteren gecertificeerde systemen tegen de beste prijzen in Europa. En je kunt er gratis mee leren werken. Na het voltooien van de cursus ontvangt u een certificaat en bij aankoop ontvangt u een coupon voor garantieservice.
De bezorging gebeurt door het hele land via verschillende koeriersdiensten. Maar er is ook een ophaalservice beschikbaar. Om een ​​aankoop te doen, neemt u contact op met de beheerder op de telefoonnummers die op de site staan ​​vermeld, of laat u een verzoek achter en zij zullen u zo snel mogelijk terugbellen.

Specificaties:

Spanning - 220 V

Afmetingen - 38x42x40cm

Complete set - 3 manippen

- monopolaire radiofrequentie (1 MHz) met een diameter van 3 cm

-40KHz cavitatie met een diameter van 4.5cm

- vacuüm met een diameter van 4 cm

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.