Cavitatieapparaat met pulsmodus CAVISLIM Nova

Productcode:
1600
Leverancierscode:
7935
Beschikbaar:
Op voorraad

1.100,00€

course-cert ce-cert

Voor schoonheidsspecialisten presenteert de EMS-Beauty online winkel een functioneel model van het CAVISLIM Nova cavitatieapparaat. Dergelijke handige en effectieve apparatuur zal snel de favoriet van een arts worden, ondanks andere systemen.
Apparatuurmogelijkheden

Het CAVISLIM Nova-model is ontworpen voor esthetische cavitatie met behulp van ultrageluid. Deze methode is niet invasief, maar wel effectief en zorgt ervoor dat u al na de eerste behandelingen snel resultaat kunt boeken. Esthetische cavitatie kan de huidskleur en stevigheid verbeteren. Het cavitatieproces wint echt in de strijd tegen cellulitis en vetophopingen in de billen, buik, armen, zijkanten en benen. Alleen ultrageluid kan diep in de huid doordringen om vetweefsel te vernietigen, waardoor kleine gasbelletjes ontstaan ​​en adipocyten worden vernietigd. Zo worden de omliggende weefsels niet beschadigd.
Het apparaat kan in pulsmodus werken, d.w.z. ultrasone straling komt met tussenpozen voor. Tijdens de behandeling is het noodzakelijk om de uitvoeringstijd te verkorten van 1 naar 15 minuten. Er zijn 4 programma's (P1-P2-P3-P4) en 4 intensiteitsniveaus. De cavitatiemethode is pijnloos en gemakkelijk te gebruiken. Met zo'n apparaat kun je zelfs thuis een figuur modelleren.
Met behulp van CAVISLIM Nova kunnen een aantal therapeutische effecten worden bereikt:
Vermindering van de ernst of volledige verzachting van cellulitis.
Verbetering van de elasticiteit en textuur van de huid.
Vorm vorming.
Facelift.
Het apparaat genereert 40 kHz laagfrequent ultrageluid, dat wil zeggen dat je hiermee de lagen onder de huid kunt bereiken waar het vet zich bevindt. In plaats daarvan is het bij lagere frequenties niet mogelijk om dergelijke cavitatieresultaten te verschaffen.
Contra-indicaties voor gebruik

Voordat u met de behandeling begint, moet u ervoor zorgen dat uw patiënt geen enkele contra-indicatie heeft. Waaronder:
oncologische processen;
suikerziekte;
psychische aandoening;
ontstekings- en etterende processen van de huid;
mechanische schade aan weefsels;
verergering van chronische ziekten;
infectieziekten;
zwangerschap en borstvoedingsperiode.
Anders bestaat er een risico op ernstige bijwerkingen die noch de patiënt noch de arts nodig hebben.

Een apparaat kopen

Als u al lange tijd op zoek bent naar een effectief en goedkoop cavitatieapparaat, kunt u dit voor een zacht prijsje kopen via EuroMedSystems. Omdat we systemen rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn hun kosten vele malen winstgevender dan die van andere leveranciers. Tegelijkertijd bieden we gratis training over het gebruik van de gekochte apparaten.
Na afronding van de cursus ontvangt u een certificaat dat is ontworpen om met patiënten te werken. En bij aankoop krijgt u een coupon voor garantieservice. Bovendien kunt u overal in het land een bestelling plaatsen.
Om de levering te regelen, laat u een verzoek achter op de website, en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen om alle details te verduidelijken.
Specificaties:

Cavitatiefrequentie - 40 kHz

Spanning - 220 V / 50 Hz

Afmetingen - 34x38x13 cm

Gewicht - 7 kg

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.