Cavitatie en vacuüm RF-apparatuur TPL-820

Productcode:
1774
Leverancierscode:
3417
Beschikbaar:
Op voorraad

2.200,00€

course-cert ce-cert

Uw aandacht in de EMS-Beautyshop gaat uit naar het apparaat van cavitatie en vacuüm RF TPL - 820. De gecombineerde technologie stelt de specialist in staat om te gaan met een breed scala aan omstandigheden, waardoor veel sneller betere resultaten worden bereikt.
Apparaatmogelijkheden

Het apparaat van cavitatie en vacuüm RF TPL-820 is ontworpen voor een snelle en pijnloze oplossing voor deze problemen. Het apparaat werkt met ultrageluid en zorgt voor een effect dat bijdraagt ​​aan de vernietiging van de vetlaag als gevolg van de vernietiging van adipocyten en hun uitscheiding via het lymfestelsel. Bovendien reproduceert het apparaat radiofrequentiegolven, die bijdragen aan de verzachting van adipocyten en hun verwijdering uit het lichaam.
Het vacuüm helpt ook om lichaamsvet te verminderen, wat, in combinatie met RF-golven, het hele proces versnelt en de effectiviteit van de behandeling verhoogt. Hierdoor ontstaat er van drie kanten een krachtig effect op de onderhuidse vetlaag, wat leidt tot een uitstekend resultaat. Biostimulatie van stroom met een lage intensiteit van negatieve en positieve polariteit wordt gebruikt om metabolische processen te stimuleren en verzwakte functies te herstellen. Het gebruik van deze technologieën in één apparaat stelt u in staat om maximale resultaten te behalen in de kortst mogelijke tijd.
Met behulp van het apparaat is het mogelijk om een ​​aantal therapeutische effecten te bereiken:
behandeling en preventie van cellulitis;
stimulatie van celregeneratieprocessen;
eliminatie van striae, littekens;
correctie van lichaamscontouren;
verbetering van de huidconditie.
Het apparaat is zeer effectief en levert bij correct gebruik een hoog resultaat van de procedures. Om maximale resultaten te bereiken, raden experts aan om verschillende soorten effecten op het lichaam te combineren of met elkaar af te wisselen. Het apparaat is uitgerust met speciale sproeiers voor het beïnvloeden van verschillende delen van het lichaam, wat bijdraagt ​​aan de ontwikkeling van de schoonheidsindustrie.
Uitchecken

Heeft u de juiste apparatuur gevonden? Bestel hem dan voor een voordelige prijs in onze winkel. Hier vindt u alleen gecertificeerde systemen, waarmee u geheel gratis kunt leren werken in een voor u geschikt formaat. En na voltooiing krijgt u een certificaat.
U krijgt ook een servicegarantie. En ze bezorgen het waar je maar wilt. Om een ​​bestelling te plaatsen, laat een verzoek achter en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen om alle details te verduidelijken.

Specificaties:

Cavitatiefrequentie - 40 kHz

De frequentie van blootstelling aan bipolaire radiogolven - 5 MHz

Vacuümblootstelling en RF-frequentie - 0-90 / 5 kPa / MHz

Display - 8" kleurenscherm

Spanning - 110-220 V, 50/60 Hz

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.