Cavitatie- en RF-hefapparatuur Cavi-Lipo DEX

Productcode:
4030
Beschikbaar:
Op voorraad

8.900,00€

course-cert ce-cert

Wij - in de EMS Beauty online winkel - zijn verheugd u het Cavi-Lipo DEX-apparaat voor effectieve lichaamsvorming te presenteren. De innovatie van de technologie opent nieuwe kansen voor de schoonheidsspecialiste. 


Systeemmogelijkheden


De Cavi-Lipo DEX is een innovatief apparaat dat gepulseerde ultrasone pulsen (ultrasone punt), vacuümzuiging (zuigpunt) combineert met stuurbare rollen met gemiddelde en lage frequentie en extra LED's. Het systeem is ontworpen om cellulitis en vet effectief te behandelen met behulp van een unieke endomologische


technologie in combinatie met elektrische stimulatie. En de aanwezigheid van handige en lichte mondstukken biedt de specialist een absoluut comfortabel onderzoek van zelfs moeilijk bereikbare plaatsen. 


Het doel van de Cavi- Lipo DEX-apparaat is om een ​​pijnloze massage uit te voeren, samen met een gemakkelijke en pijnloze behandeling. De technologie is gebaseerd op de werking van een veilige cavitatiegenerator in combinatie met professionele modi die zijn ontwikkeld met medisch onderzoek in het achterhoofd. Het apparaat biedt patiënten de gewenste resultaten voor een korte procedure. 


Als u Cavi-Lipo DEX wilt bestellen voor een spotprijs, laat dan een verzoek achter voor een bel terug op de website mstol.ru, en op een doordeweekse dag zal een winkelmanager contact met u opnemen om een ​​bestelling te plaatsen. 


Apparatuurspecificaties

Afmetingen - 51x40x12,5 cm

Gewicht - 54 kg

Apparaat - 49 kg, maniples - 5 kg< /p>

Spanning - 110-240 В

Frequentie - 50/60 Hz

Vermogen - 230 W

Vacuümdruk - 250 mm Hg. Kunst. (+/- 20)

Display - LCD-scherm 7 inch, 800x480 pixels

Touch-bedieningspaneel - LED-licht met een hoge mate van gevoel

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.