Cavitatie- en cryolipolyse-apparaat

Productcode:
1684
Leverancierscode:
3880
Beschikbaar:
Op voorraad

1.800,00€

course-cert ce-cert

Het cavitatie- en cryolipolyse-apparaat EMS-3880 wordt onder uw aandacht gebracht in de EMS-Beauty online winkel. De combinatie van technologieën en de mogelijkheid om ertussen te schakelen, maken dit apparaat de beste assistent van een schoonheidsspecialiste in de strijd tegen figuurgebreken.
Operatie principe

De EMS-3880 bevat twee geavanceerde schoonheidsfuncties voor een professionele behandeling. U kunt sommige technologieën tegelijkertijd combineren om de behandeling effectiever te maken. Deze omvatten de volgende technologieën: cavitatie, cryolipolyse, lipolaser, vacuüm en radiofrequentie. Dankzij dit apparaat kun je de perfecte lichaamsvorm krijgen, afvallen en de contouren van de figuur veranderen, waardoor een aantal tekortkomingen wordt geëlimineerd. Alle procedures zijn pijnloos en hebben geen bijwerkingen.
Cavitatie kan plaatselijk vet doen krimpen door ultrageluid uit te zenden, waardoor bellen in de vetcellen worden gevormd, omdat wanneer de golf door de celvloeistof gaat, een oppositie van negatieve en positieve druk wordt gegenereerd. Zo vernietigen de cellen zichzelf en wordt de vloeistof geëlimineerd via het lymfestelsel.
Cryolipolyse heeft een andere manier van werken omdat het gaat om het bevriezen van vetcellen om de lipolyse te verhogen. De adipocyten koelen af ​​en worden vervolgens op natuurlijke wijze uit het lichaam verwijderd. Radiofrequentie stimuleert de aanmaak van nieuw collageen en elimineert striae en rimpels. Met behulp van lipolaser kan obesitas in de buik en armen worden verminderd. En de combinatie van technologieën samen zorgt voor de best mogelijke resultaten.
Contra-indicaties voor gebruik

Het gebruik van de aangeboden apparatuur is in dergelijke gevallen verboden:
zwangerschap en lactatieperiode;
ontstekingsprocessen van de huid;
schimmel huidlaesies;
mechanische verwondingen van de huid in het blootstellingsgebied;
oncologische neoplasmata;
infectieziekten;
verergering van chronische ziekten;
nier- en leverinsufficiëntie;
ziekten van de bekkenorganen;
epilepsie en psychische stoornissen;
ingebouwde pacemaker en metalen implantaten.
Voorkom dat de patiënt gezondheidsproblemen krijgt en let op zijn vroegere en huidige ziekten.

Uitchecken

Heb je de juiste beautyapparatuur gevonden? Bestel het dan voor de beste prijs via het bedrijf European Medical Systems. Omdat we rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn de kosten van onze producten vele malen lager dan die van andere leveranciers. Bovendien leren we gratis hoe u het gekochte apparaat kunt gebruiken in een formaat dat voor u geschikt is.
Na het voltooien van de training ontvangt u een certificaat dat nuttig is voor u bij het werken met patiënten om uw kwalificaties te bevestigen. En bij aankoop krijgt u een coupon voor garantieservice. Bovendien wordt er in alle hoeken van het land geleverd.
Als u vragen heeft, krijgt u antwoord van onze manager. Om contact met hem op te nemen, vult u het aanvraagformulier voor een terugbelverzoek in of belt u ons zelf op de nummers die u op de site ziet staan.

Specificaties:

Spanning - 220 V

Vermogen - 500 W

Ultrasone frequentie - 40 kHz

RF-frequentie - 1-5 MHz

Lasergolflengte - 650 nm

Complete set - 3 sproeiers

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.