Cavitatie-apparaat voor 3 manipulatoren 40 kHz

Productcode:
1604
Leverancierscode:
3020
Beschikbaar:
Op voorraad

1.850,00€

course-cert ce-cert

In de online winkel van EMS-Beauty wordt een cavitatieapparaat voor 3 maniples 40 kHz onder uw aandacht gebracht. Met een set van verschillende maniples kun je de problemen van de figuur op elk deel van het lichaam en zelfs het gezicht het hoofd bieden.
Hoe werkt een cavitatieapparaat?

Ultrasone cavitatie is de nieuwste generatie techniek. Het is een niet-invasieve behandeling die het lichaam vormt en cellulitis in de buik, dijen, benen, armen en kin vermindert. De methode maakt gebruik van laagfrequente echografie om zwaarlijvigheid te verminderen, het opslagmembraan af te breken en vet vrij te maken, dat vervolgens wordt gemodificeerd, omgezet in diglyceriden en op natuurlijke wijze in de urine wordt geëlimineerd. Zo kunt u het lichaam verbeteren via natuurlijke metabole routes zonder operatie.
Echografie breekt alleen vetweefsel. Dat wil zeggen, de diepte van de werking van ultrasone cavitatie is 1,5 - 2 cm, daarom gaat echografie de microcirculatie niet tegen, omdat bloedvaten elastisch zijn en deze druk absorberen zonder deze te verstoren. Er moet aan worden herinnerd dat het vóór de behandeling noodzakelijk is om de toestand van de patiënt te bepalen, omdat er contra-indicaties zijn voor mensen met nierproblemen, met metalen prothesen en zwangere vrouwen. Om deze reden dient u voor gebruik het advies van een arts in te winnen.
De cavitatieprocedure met dit apparaat is pijnloos en zeer effectief. Het vereist geen verdoving en heeft geen risico's voor gezonde mensen. Dankzij cavitatie kun je afvallen en volume verminderen, het lichaam vormgeven en weefsels elastischer maken. De resultaten zullen zichtbaar zijn na de eerste procedures. Dit model heeft 2 uitvoermodi: continu voor zwaarlijvige delen van het lichaam en intermitterend voor licht vette delen.
Plaats een bestelling

Interesse in een cavitatieapparaat? Je kunt het voor een zacht prijsje kopen via de EMS-Beauty winkel. Hier kunt u ook gratis leren werken met het apparaat in een formaat dat voor u geschikt is en op elk geschikt moment. Na het voltooien van de cursus ontvangt u een certificaat dat uw kwalificaties in het bijzijn van patiënten bevestigt.
En bij aankoop krijgt u een coupon voor garantieservice. Bovendien kunt u overal in het land bezorging bestellen. We hebben ook een ophaalservice.
Heb je nog vragen? Vraag ze aan de winkelmanager via de telefoonnummers die op de site staan ​​vermeld. Of laat een terugbelverzoek achter, dan wordt er tijdens kantooruren contact met u opgenomen.
Specificaties:

Spanning - 220 V

Vermogen - 30-100 W

Pulsenergie - 2,5-30 J/cm2

Ultrasone frequentie - 28-33-40 kHz

Gewicht - 12 kg

Complete set - 3 maniples (40 kHz, 33 kHz, 28 kHz)

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.