Cavitatie apparaat Kavita-2

Productcode:
1775
Leverancierscode:
3441
Beschikbaar:
Op voorraad

950,00€

course-cert ce-cert

In de online winkel van EMS-Beauty wordt het cavitatieapparaat KAVITA-2 onder de aandacht gebracht van schoonheidsspecialisten. Functioneel en handig, het biedt de specialist werkgemak en de patiënt de effectiviteit van de resultaten.
Beschikbare technologieën

Het KAVITA-2 apparaat is een draagbaar professioneel apparaat dat, zonder de huid te beschadigen, klanten van de schoonheidssalon behoedt voor overmatig vetweefsel, leeftijdsgebonden veranderingen, rimpels, slappe huid en verminderde weefseltonus. Naast deze procedures biedt KAVITA-2 ultrasone micromassage en zorgt voor verjonging van de dermis en effectieve lymfedrainage. Alle soorten uitgevoerde procedures vereisen geen introductie van anesthesie of therapeutische geneesmiddelen, schenden de integriteit van de huid niet en gaan niet gepaard met het risico op bloedvergiftiging.
Ultrasone cavitatie is een van de meest populaire methoden voor het verwijderen van vetophopingen op elk deel van het lichaam. Vetverwijdering vindt plaats door het effect van cavitatie, waarbij bellen in vetcellen worden gecreëerd, waardoor deze worden vernietigd. Tegelijkertijd wordt het celmembraan vernietigd en komt de inhoud van de cellen de intercellulaire ruimte binnen. Bovendien worden vetzuren met de lymfestroom uit het lichaam uitgescheiden. Ultrasone cavitatie kan niet alleen adipocyten snel vernietigen en de hoeveelheid vetweefsel verminderen, maar ook de snelle verwijdering van lipocytinhoud uit het lichaam bevorderen, omdat het de lymfatische stroom stimuleert.
Bovendien voert de schoonheidsspecialist met behulp van het apparaat micromassage uit op cellulair niveau en stimuleert het de vernieuwing van huidcellen, wat een gunstig effect heeft op het uiterlijk. Multipolaire RF is een andere populaire niet-chirurgische technologie voor het verwijderen van vet en het vormgeven van het lichaam. De techniek is gebaseerd op intense verwarming van weefsels met radiogolven die doordringen tot in de diepste lagen van de dermis en verwarming van vetweefsel mogelijk maken voor een snellere eliminatie en verwijdering van cellulaire inhoud uit het lichaam. RF kan ook de collageenvezels van de SMAS-laag verwarmen, die het skelet van de huid vormen.
Onder invloed van radiogolven worden de oude vezels gecomprimeerd, wat een instant lifting geeft, en de oude collageenvezels worden geleidelijk vervangen door nieuwe, die een blijvend liftend effect geven. Het verwarmen van weefsels met radiogolven verbetert ook het verloop van alle biochemische processen op cellulair niveau en stelt u in staat de huid te verjongen. Beide methoden vereisen geen anesthesie en bieden volledige veiligheid vanwege de niet-invasieve methode voor het uitvoeren van de procedures. Met het apparaat kunt u alle manipulatoren tegelijkertijd aansluiten, en de keuze van de bedrijfsmodus en aanpassing van de sessieparameters maakt behandeling onder alle omstandigheden mogelijk.
Een apparaat kopen

Heeft u de juiste apparatuur gevonden? Bestel hem via ems-beauty.es voor de beste prijs. Omdat we apparaten rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn hun kosten 10% lager dan in andere winkels. En daarnaast kunt u gratis leren werken met het apparaat in een formaat dat voor u geschikt is - lokaal of op afstand.
Na afronding van de training ontvangt u een certificaat dat van pas komt in uw werk met patiënten. U krijgt ook een garantie die u verzekert in geval van problemen.
De bezorging gebeurt door het hele land via verschillende koeriersdiensten. Er is ook een ophaalservice voor u beschikbaar. Om de juiste optie te kiezen, laat u een verzoek achter op de site, en onze manager zal u spoedig terugbellen om alle details te verduidelijken.
Specificaties:

Ultrasone frequentie - 35 kHz

Uitgangsvermogen - 100 W

Bipolaire RF-modus - 0,8 MHz

Spanning - 110 V, 60 Hz of 220 V, 50 Hz

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.