Cavitatie apparaat 3in1 TPL-400

Productcode:
1845
Leverancierscode:
3924
Beschikbaar:
Op voorraad

500,00€

course-cert ce-cert

De site ems-beauty.es presenteert een functioneel cavitatieapparaat TPL-400 3in1. Door de combinatie van technologieën kunt u effectief en pijnloos omgaan met de tekortkomingen van de figuur.
Modelkenmerken:

De bijzonderheid van het TPL-400 3in1-systeem is dat het is uitgerust met twee geavanceerde technologieën voor lichaamscontouren en correctie van leeftijdsgerelateerde veranderingen, namelijk ultrasone cavitatie. Ultrasone cavitatie is een alternatief voor chirurgische liposuctie. Onder invloed van ultrasone golven is het mogelijk om een ​​vermindering van het lichaamsvolume met 2-3 centimeter per behandeling te bereiken, maar zonder enige invasiviteit.
Echografie creëert luchtbellen in de vetcellen, die, wanneer ze exploderen, de basaalmembranen van adipocyten beschadigen, waarna de vervalproducten de lymfe binnendringen. Van daaruit worden ze binnen enkele weken uitgescheiden, wat zorgt voor een vermindering van de volumes. Natuurlijk is een reeks procedures vereist om uitgesproken resultaten te bereiken. Maar het bereikte effect houdt lang aan. En als een persoon een gezonde levensstijl leidt en regelmatig beweegt, dan zijn de resultaten mogelijk blijvend.
Ook is het apparaat uitgerust met RF-lifting-technologie, wat ook een alternatief is voor chirurgie. De methode wordt gebruikt om vetophopingen op te lossen en snel te ontgiften, evenals om de huid te verjongen en te versterken. De methode maakt gebruik van de invloed van radiofrequentiegolven, die verhitting van vetafzettingen veroorzaken, hun verdunning, waarna de afbraakproducten via de zweetklieren worden uitgescheiden. Hetzelfde verwarmingsprincipe wordt gebruikt bij het corrigeren van leeftijdsgebonden veranderingen: de golven verwarmen de collageenvezels, waardoor ze krimpen, wat een liftend effect geeft.
Bovendien stimuleert de technologie de synthese van nieuw collageen, wat zorgt voor een langdurig verjongend effect. Er is een set van 3 opzetstukken beschikbaar: 1 voor cavitatie en 2 RF voor gezicht en lichaam. Indien nodig kan de specialist de maniples tegelijkertijd tijdens de procedure gebruiken om de beste resultaten te krijgen. Afhankelijk van de juiste omstandigheden en het te behandelen gebied kiest de specialist de juiste maat nozzle. Het is om een ​​aantal redenen de moeite waard om onder andere het TPL-400-apparaat te kiezen: dankzij de functionele kenmerken van het apparaat kunt u een breed scala aan manipulaties uitvoeren zonder dat er extra apparatuur nodig is.
Door de aanwezigheid van LED-lampen kunt u huidbleek- en behandelingsprocedures uitvoeren. Dit zorgt niet alleen voor een cosmetisch effect, maar ook voor een therapeutisch effect. Het grootste voordeel is geweldige functionaliteit met een ongelooflijk compact apparaatformaat. Het kan op elk oppervlak worden geplaatst zonder in te boeten aan vloeroppervlak, waardoor het een ideale keuze is, zelfs voor kleine werkruimtes.

Plaats een bestelling

De juiste apparatuur voor uw salon gevonden? Bestel hem dan voor een zacht prijsje via de EMS-Beauty webshop. Omdat we systemen rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn hun kosten 10% lager dan bij andere leveranciers. Bovendien kunt u gratis leren hoe u het systeem kunt beheren in een voor u geschikt formaat.
Na afronding van de cursus ontvangt u een certificaat dat van pas komt bij uw werk met patiënten. En bij aankoop krijgt u garantie op service. U kunt ook bezorgen in alle uithoeken van het land. Indien u dit wenst, kunt u de goederen zelf afhalen in het magazijn.
Heb je nog vragen? Vraag ze aan de winkelmanager via de telefoonnummers die je op de site ziet staan. Of laat een verzoek voor een terugbelverzoek achter, dan wordt er spoedig contact met u opgenomen.
Specificaties:

Cavitatie - 40 kPa

RF-frequentie - 5 MHz

Ultrasone frequentie - 40 kHz

Display - 4,3 inch touchscreen

Afmetingen - 13x13,3x19 cm

Gewicht - 2,3 kg

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.