Cassettewasverwarmer 3в1 TRIO 200

Productcode:
1592
Leverancierscode:
1507
Beschikbaar:
Op voorraad

145,00€

course-cert ce-cert

De EMS-Beauty online winkel presenteert een functionele en draagbare TRIO 200 3in1 cassette wax warmer. Een efficiënt apparaat kan een hoogwaardige procedure bieden en de afmetingen nemen niet veel ruimte in beslag op kantoor.
De beste keuze van schoonheidsspecialisten

De TRIO 200 Cassette Wax Warmer 3in1 is een professionele aansluitbasis voor 3 thermische opzetstukken. Dit apparaat wordt gebruikt in schoonheidscentra vanwege de snelheid waarmee het de wax op de juiste temperatuur verwarmt. Nozzles zijn lichtgewicht en houden de temperatuur klaar voor gebruik.
Het apparaat past elk type wax aan in 100ml navullingen. De kit minimaliseert de ontharingstijd. Dit model is zeer veilig voor de specialist en de klant. En het minimalistische design past in elk interieur. Bovendien kun je hem meenemen op reis om een ​​gladde huid te behouden.
Neem contact op met EuroMedSystems als u heeft besloten een cassettewasverwarmer te bestellen. We hebben een groot assortiment gecertificeerde apparatuur, waarvan de kosten veel voordeliger zijn, omdat we deze al vele jaren rechtstreeks van fabrikanten leveren. We leren je ook hoe je het apparaat correct gebruikt.
Daarnaast geven wij een servicegarantie waarmee u verzekerd bent bij een storing. En wij bezorgen uw bestellingen door heel Europa. Maar als u wilt, kunt u de goederen zelf ophalen bij het magazijn. Heb je nog vragen? Krijg antwoorden van de winkelmanager op de nummers die u op de site ziet. Of laat een terugbelverzoek achter, dan wordt er tijdens kantooruren contact met u opgenomen.
Specificaties:

Spanning - 220/230 V

Frequentie - 50-60 Hz

Vermogen - 105 W

Garantie - 6 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.