Borstelmachine SP BRUSH 822

Productcode:
1465
Leverancierscode:
3230
Beschikbaar:
Op voorraad

1.350,00€

course-cert ce-cert

Voor schoonheidsspecialisten presenteert de EMS-Beauty online winkel het poetsapparaat SP BRUSH 822. Met een set van verschillende manipels kunt u alle delen van het gezicht behandelen, zelfs rond de ogen, waardoor u betere correctieresultaten behaalt.

Onderscheidende kenmerken

Tesla-stromen, dat wil zeggen hoogfrequente wisselstromen, garanderen uitstekende resultaten in cosmetologie. De stroompulsen dringen diep door in de huid en veroorzaken hoge temperaturen in het bestraalde weefsel. Dit verhoogt de capillaire en lymfatische bloedstroom en verbetert de capillaire bloedafvoer. Zo wordt de epidermis gereinigd en samengetrokken door intensieve weefselregeneratie. Voordat deze stromen echter op deze manier op de huid inwerken, moet deze worden gereinigd. De reinigingsmethode is microdermabrasie.
Met behulp van microdermabrasie, een mechanische peelingmethode, kan de structuur van de huid worden verbeterd. Vooral bij littekens of acne zorgt microdermabrasie voorzichtig en selectief voor een frisse en heldere uitstraling. Het gebruik van microdermabrasie op de bovenste lagen van de huidcellen maakt het mogelijk deze mechanisch te verwijderen door te borstelen of met behulp van microkristallen. Dode huidcellen kunnen volledig pijnloos worden verwijderd.
Evenzo kan de celmicrocirculatie worden verhoogd, wat natuurlijk ook het herstel van de intacte hoornvlieslaag ondersteunt. Wanneer aangebracht met microdermabrasie, kunnen producten die op de actieve ingrediënten van de huid worden aangebracht veel intensiever werken, zodat de celvorming kan worden genormaliseerd en de volledige celmatrix van dit type scrub ten volle kan profiteren. In tegenstelling tot veel andere dermabrasietechnieken, kan huidverwijdering worden gecontroleerd door microdermabrasie en daarom worden gecontroleerd. De huidlagen zijn dus niet gemakkelijk te verwijderen, maar de verwijderingssterkte wordt geregeld door het aantal procedures en de intensiteit van de verwijdering.
Toepassingsverbod

Onthoud dat het gebruik van het systeem onder bepaalde voorwaarden ten strengste verboden is:
zwangerschap en lactatieperiode;
oncologische neoplasmata;
auto-immuunziekten;
schending van de integriteit van de huid op de plaats van blootstelling;
ontstekingsprocessen van de huid;
schimmelinfecties;
chronische ziektes;
verergering van infectieziekten.
Voer een gedetailleerd overleg met de patiënt om negatieve gevolgen voor zijn gezondheid te voorkomen.
Bezorging regelen

De juiste apparatuur gevonden? Schiet op om het voor de beste prijs te kopen via het bedrijf European Medical Systems. Omdat we rechtstreeks met fabrikanten werken, zijn de kosten van onze apparaten een orde van grootte lager dan die van andere leveranciers. En we leren gratis hoe u het gekochte apparaat kunt gebruiken in een formaat dat voor u geschikt is.
Na afronding van de opleiding ontvang je een certificaat. En bij aankoop krijgt u garantie op service. En u kunt de bezorging in elke hoek van het land bestellen.
Neem contact op met de winkelmanager om de ontbrekende details te verduidelijken. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.
Specificaties:

Complete set - 3 sproeiers

Spanning - 220 V

Frequentie - 50-60 Hz

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.