Bedieningshoes 200*100 cm

Productcode:
1262
Leverancierscode:
200 Х 100 СМ
Beschikbaar:
Op voorraad

1,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 100

Ems-beauty.es biedt wegwerphoezen voor massagetafels en -banken. Met hen kunt u de hygiëne van de procedure voor elke klant garanderen.
Functies naar keuze

Wegwerphoezen voor chirurgisch gebruik zijn een onmisbaar element voor de goede werking van een medische instelling. Het gebruik ervan zorgt voor naleving van alle hygiënenormen in de operatiekamer en voorkomt het optreden van mogelijke complicaties in de postoperatieve periode van welk type dan ook.
De ligstoelhoes heeft standaard afmetingen van 200 x 100 cm, het oppervlak is ademend, veroorzaakt geen irritatie en allergische reacties en is absoluut veilig voor alle patiënten. Het gebruik van hoogwaardige wegwerpmaterialen is een garantie voor de goede naam van de instelling, want klanten voelen zich veilig.
Als u al lang op zoek bent naar wegwerphoezen, dan kunt u deze voor een zacht prijsje kopen via de EMS-Beauty webshop. Omdat we producten rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn hun kosten vele malen winstgevender dan die van andere leveranciers. Bovendien krijg je garantie op je aankoop.
Bestellingen worden geaccepteerd in heel Europa. U kunt een bezorgservice kiezen of de goederen zelf ophalen in het magazijn. Neem contact op met de winkelmanager om de juiste optie te bepalen. Vul hiervoor een terugbelverzoek in of bel ons zelf op de nummers die u op de site ziet staan, dan beantwoorden wij uw vragen.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.