Apparatuur voor cryolipolyse professionele CRY-SCV100

Productcode:
1611
Leverancierscode:
CRY-SCV100
Beschikbaar:
Op voorraad

7.100,00€

course-cert ce-cert

Voor schoonheidsspecialisten presenteert ems-beauty.es de cryolipolyse-machine CRY-SCV 100. Een effectief apparaat voor het bestrijden van vetophopingen heeft ook een compact formaat, waardoor het een ideale keuze is voor schoonheidscentra.
Functionele functies

De CRY-SCV 100 professionele cryolipolyse-apparatuur bevat 3 opzetstukken die de behandeling ongelooflijk effectief maken. Cryolipolyse met dit apparaat is veilig en gemakkelijk, het proces is pijnloos en comfortabel, waardoor de patiënt onmiddellijk kan terugkeren naar het normale leven.
Cryolipolyse is geïndiceerd om vetophopingen op de buik, dijen, armen, binnenkant en buitenkant van de dijen te bestrijden. Het hangt af van het te behandelen gebied, u moet een mondstuk kiezen met de vereiste maat, d.w.z. 100, 150 of 350. Tijdens de behandeling wordt het vet bevroren en na 15-60 dagen worden de cellen op natuurlijke wijze geëlimineerd via het lymfestelsel. Elke procedure elimineert 20% van het vet, maar de eerste resultaten zullen na 15 dagen zichtbaar zijn. Meerdere sessies worden aanbevolen met een interval van 2-4 maanden.
Cryolipolyse is een nieuwe technologie waarmee u op een zachte manier vet kunt verminderen en de lichaamslijnen kunt vormen. In feite beschadigt cryolipolyse de omliggende weefsels of bloedvaten niet, laat staan ​​zenuwen en botten. Met behulp van het apparaat kunt u het lichaam vormgeven zonder operatie, zonder pijn en echt indrukwekkende resultaten krijgen.
Apparatuur kopen

Als u de ideale apparatuur voor cryolipolyse hebt gevonden, kunt u deze voor een zacht prijsje bestellen via het bedrijf European Medical Systems. We hebben een grote catalogus van gecertificeerde apparaten verzameld, u kunt de werkingsregels leren waarvan u gratis kunt leren in een schema dat voor u geschikt is. Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat.
U krijgt ook een garantie die u verzekert in geval van problemen. En u kunt in alle uithoeken van het land laten bezorgen. Indien u dit wenst, kunt u de goederen zelf afhalen in het magazijn.
Als er aanvullend advies nodig is, neem dan contact op met de winkelmanager op de nummers die u op de site ziet. Of laat een verzoek achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Specificaties:

Spanning - 230 V, 50 Hz, 1500 W

Vacuümdruk - 0-0,07 MPa

Behandeltijd - 1-60 minuten

Afmetingen - 30x40x90 cm

Gewicht - 30 kg

Complete set - 3 sproeiers: klein - 150x45x80 mm, medium - 100x250x45mm, groot - 350x45x120 mm

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.