Apparatuur RF BEAUTY 6000

Productcode:
1629
Leverancierscode:
3991
Beschikbaar:
Op voorraad

9.500,00€

course-cert ce-cert

De RF BEAUTY 600, een functioneel apparaat voor het modelleren van gezicht en lichaam, wordt op de website ems-beauty.es onder de aandacht van de schoonheidsspecialisten van het land gepresenteerd. Hiermee worden corrigerende procedures nog eenvoudiger en effectiever.
Apparatuurmogelijkheden

Het gepresenteerde apparaat is een professioneel apparaat dat wordt aanbevolen voor gebruik in esthetische centra. Het apparaat heeft het vermogen om reactivering van het lymfestelsel en de bloedsomloop te induceren, met een grotere bloedconsumptie en dus een verbeterde celoxygenatie. Om deze reden is het de beste technologie bij de behandeling van lymfoedeem en cellulitis, evenals bij het voorkomen en tekenen van veroudering van het gezicht.
De behandeling is pijnloos en heel aangenaam, zonder dat er druk van buitenaf nodig is.
Radiofrequentietechnologie die energie produceert door deze in de vorm van warmte naar een probleemgebied te sturen. Als gevolg van een verhoging van de weefseltemperatuur wordt zowel oppervlakkig als diep collageen vernietigd en gaan cellulitis en vetafzettingen mee. Dan activeren de collageenvezels fibroblasten en beginnen ze nieuw collageen te produceren, dat wil zeggen, het weefsel regenereert en de huid wordt elastischer.
RF Beauty is een apparaat dat is uitgerust met 32 ​​vooraf ingestelde programma's, waaronder:
7 gezichtsprogramma's voor het gladstrijken van rimpels, acnebehandeling, tissuelifting, rosaceabehandeling en anti-verouderingsbehandelingen.
10 huidprogramma's voor acnebehandeling, rimpelverzachting, herstel van de huidelasticiteit, verzachting van striae en huidregeneratie.
10 programma's voor de behandeling van cellulitis.
5 medische programma's voor de behandeling van pijn in de schouders, nekgewrichten, onderrug.
De effectiviteit van het systeem wordt bevestigd door de aanwezigheid van certificering. Geen wonder dat het toestel aan alle kwaliteitscriteria voldoet.
Bestel een apparaat

Interesse in ons aanbod? Bestel dan voordelig een RF-lifting device in de EMS-Beauty store. De kosten van onze apparatuur zijn meerdere malen lager dan die van andere leveranciers, omdat we rechtstreeks met fabrikanten werken. En hier kunt u gratis de werkingsregels van het gekochte systeem leren.
Na afronding van de training wordt een certificaat uitgereikt dat van pas komt bij uw werk met patiënten. En bij aankoop ontvangt u een garantiekaart. Bovendien wordt de levering uitgevoerd naar alle steden van het land - kies gewoon de koeriersdienst die bij u past.
Om een ​​bestelling te plaatsen, laat u een verzoek achter op de website, en onze manager belt u tijdens kantooruren terug om alle details te verduidelijken.
Specificaties:

Spanning - 220 V

Frequentie - 50-60 Hz

Vermogen - 200 W

Pulsfrequentie - 280-470-680-1000 KHz

Afmetingen - 17x22x6 cm

Gewicht - 900 g

Display - kleuren touchscreen

Garantie - 6 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.