Apparatuur RF 3501

Productcode:
1673
Leverancierscode:
3501
Beschikbaar:
Op voorraad

1.900,00€

course-cert ce-cert

Voor schoonheidsspecialisten presenteert ems-beauty.es het RF 3501-apparaat voor lichaams- en gezichtshuidverzorging. De mogelijkheden van het apparaat zorgen voor pijnloze en snelle procedures, ongeacht de tijd van het jaar.
Functionele kenmerken

Het apparaat 3501 is ontworpen voor radiogolftherapie en vacuümmassage. Het belangrijkste doel van het apparaat is gewichtsverlies, huidversteviging en huidverzorging. Met de procedure kunt u pijnloos omgaan met celluloseknobbeltjes en gelokaliseerde obesitas. Dankzij radiofrequentietoepassingen beginnen de diepste huidlagen te regenereren, waarna nieuw collageen wordt geproduceerd en een liftend effect optreedt.
Met dit apparaat kunt u RF-therapie voor gezicht en lichaam uitvoeren, evenals vacuümmassage. Het apparaat bevat 5 sproeiers van verschillende afmetingen: 4 mm 7 mm, 8 mm 25 mm, 30 mm 50 mm, 40 mm 60 mm, 80 mm 120 mm. Kleine handstukken zijn ontworpen voor het gezicht, ze hebben een frequentie van 5 MHz. De middelste manipulator heeft een freeze-functie. De manipulatoren van 40 en 60 mm zijn voorzien van cavitatie van 40 kHz, waarmee u vacuümmassage kunt uitvoeren.
Over het algemeen kan een specialist met behulp van de gepresenteerde apparatuur een breed scala aan procedures uitvoeren:
eliminatie van lokale vetophopingen;
vermindering van de ernst van cellulitis;
modellering van lichaamscontouren en gezichtscontouren;
eliminatie van de tweede kin;
aanscherping slappe, slappe huid;
verhoging van de elasticiteit en elasticiteit van weefsels;
vermindering van de ernst van rimpels;
gladmaken van littekens, littekens, striae;
eliminatie van wallen;
activering van lymfedrainage, microcirculatie en metabolische processen.
Om een ​​​​uitgesproken effect te bereiken, is een reeks procedures vereist. Hun aantal hangt af van het specifieke probleem, de leeftijd van de patiënt en de individuele kenmerken van zijn lichaam.
Contra-indicaties voor gebruik

Contra-indicaties voor het gebruik van het systeem zijn een aantal voorwaarden:
zwangerschap en lactatieperiode;
cardiovasculaire pathologieën;
nier- en leverinsufficiëntie;
auto-immuunziekten;
huidbeschadiging op de behandelplaats;
ontstekings- en schimmelontsteking van de huid;
verergering van infectieziekten;
chronische ziekten in de acute fase;
ingebouwde pacemaker;
koorts;
kritieke dagen.
Onder geen van deze omstandigheden kan het apparaat niet worden gebruikt. Anders bestaat het risico dat de gezondheid van de patiënt in gevaar komt.
Bezorging regelen

Als je een geschikt apparaat hebt gevonden, kun je deze voor de beste prijs kopen via de EMS-Beauty online winkel. We leveren apparaten rechtstreeks van fabrikanten, dus hun kosten zijn meerdere malen lager dan die van andere leveranciers. En als bonus ontvangt u een gratis training over de regels voor het bedienen van het gekochte systeem.
Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat. En bij aankoop krijgt u een garantie die u verzekert in geval van problemen. En u kunt overal in het land een bestelling plaatsen.
Heb je nog vragen? Vraag ze aan onze beheerder via telefoonnummers die u op de site ziet staan. Of laat een terugbelverzoek achter, dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld.
Specificaties:

Spanning - 220 V, 50/60 Hz

Bedrijfsmodi - 2 soorten

RF-frequentie - 5 MHz

Ultrasone frequentie - 40 kHz

Vacuümkracht - 20- 90 kPa

Pulsduur - 0,5-7,5 sec

Dichtheid RF - 99 J

1 jaar garantie
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.