Apparatuur HIFU "HIPRO"

Productcode:
1815
Leverancierscode:
3755
Beschikbaar:
Op voorraad

15.300,00€

course-cert ce-cert

Op de website ems-beauty.es wordt het HIPRO HIFU-systeem voor niet-chirurgische huidverjonging onder uw aandacht gebracht. De mogelijkheden van het apparaat geven de resultaten van de operatie zonder het gebruik van een scalpel.
Apparaatfuncties

Het belangrijkste voordeel van HIFU-technologie is dat er slechts één procedure nodig is om het resultaat te bereiken. Direct daarna is het effect van verjonging merkbaar, maar als leeftijdsgebonden veranderingen ernstig genoeg zijn, kan een tweede sessie worden voorgeschreven. Het is vermeldenswaard dat SMAS-lifting, hoewel het een niet-invasieve methode is, als een waardig alternatief voor chirurgische methoden wordt beschouwd, aangezien het effect tot vijf jaar aanhoudt. Uiteraard met een gezonde, stressvrije levensstijl.
Het belangrijkste doel van ultrasone behandeling is het SMAS-systeem. Het is een onderhuidse structuur bestaande uit elastine, collageenvezels en vetcellen die de spieren met de huid verbinden. Collageen en elastine bestaan, zoals u weet, uit eiwitverbindingen en eiwitten zijn “bang” voor hoge temperaturen. HIPRO genereert ultrasone golven van een bepaalde frequentie door de SMAS-laag te verhitten tot een temperatuur van 65 graden Celsius. Bij verhitting krimpen de eiwitklonters, wat zorgt voor een direct liftend effect. Maar daarnaast creëert HIFU thermocoagulatiepunten op de huid.
Via hen initieert het lichaam regeneratiemechanismen, waarbij nieuw collageen en elastine worden gesynthetiseerd. Daarom neemt het effect van de procedure toe: de methode is gericht op het verjongen van het lichaam ten koste van de eigen middelen. Het is belangrijk op te merken dat u met het systeem lokale vetophopingen op elk deel van het lichaam kunt verwijderen. Door de vernietiging van het bindweefsel van vetcellen kun je het figuur jarenlang in vorm houden. Het is vermeldenswaard dat het systeem is goedgekeurd voor gebruik door de FDA, wat de absolute veiligheid bevestigt. De manipulatie is absoluut pijnloos voor de patiënt, er is dus geen verdoving of koelsysteem nodig. Omdat de technologie niet-invasief is, is er geen downtime nodig na de procedure.
De aanwezigheid van patronen voor het lichaam stelt de schoonheidsspecialist in staat manipulaties uit te voeren om het figuur te corrigeren, waardoor lokale vetophopingen worden geëlimineerd. De procedure kan worden uitgevoerd op elk fototype van de huid, ongeacht het seizoen. Elk van de vervangbare cartridges is uitgerust met een bron voor 10.000 pulsen. Indien nodig kan de specialist slechts de helft van de belichtingslijn gebruiken bij het verwerken van kleine gebieden. De unit zelf kenmerkt zich door een stille werking, minimaal energieverbruik en een elegant design dat goed staat in elk interieur.
Contra-indicaties voor gebruik

Hoewel het systeem effectief is, kan het niet helpen als de patiënt contra-indicaties heeft:
Kwaadaardige neoplasma's;
dermatologische ontstekingsprocessen;
infectieziekten;
etterende processen op de huid;
mechanische schade aan de huid;
oncologische ziekten;
hemorragische aandoening;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker;
pathologie van het endocriene systeem;
zwangerschap en borstvoeding.
U moet ervoor zorgen dat de gezondheid van uw patiënt in orde is, anders bestaat het risico op ernstige bijwerkingen.
Bestel een apparaat

Interesse in ons aanbod? Bestel dan voor een spotprijs een HIFU-apparaat via het bedrijf European Medical Systems. We leveren apparatuur rechtstreeks van fabrikanten, dus de kosten zijn veel winstgevender dan in andere winkels in het land. En gratis leren we de regels van de werking van het gekochte systeem.
Na het voltooien van de cursus ontvangt u een certificaat dat uw kwalificaties in het bijzijn van patiënten bevestigt. En bij aankoop krijgt u garantie op service. Bovendien is het mogelijk om levering naar alle uithoeken van het land te bestellen via een koeriersdienst die bij u past.
Meer advies nodig? Neem dan contact op met de winkelmanager. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter of bel ons zelf op de nummers die u op de site ziet staan.
Specificaties:

Golflengte - 650 nm

Pulsfrequentie - 3 MHz

Spanning - 110-220 V

1 jaar garantie
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.