Apparatuur ESTI-110A voor foto-epilatie met IPL-technologie

Productcode:
1792
Leverancierscode:
3437
Beschikbaar:
Op voorraad

3.050,00€

course-cert ce-cert

Onder uw aandacht op de site ems-beauty.es vindt u de ESTI-110A foto-epilator met effectieve ontharingstechnologie. Dankzij de mogelijkheden van het apparaat kunt u alle delen van het lichaam en het gezicht veilig en effectief behandelen.
Voordelen van keuze

ESTI-110A maakt gebruik van de meest geavanceerde foto-epilatie- en verjongingstechnologieën, waarmee u, dankzij een breed scala aan filters, andere cosmetische ingrepen effectief kunt uitvoeren. ESTI-110A gebruikt een IPL-lichtbron met hoge intensiteit en een lange levensduur voor foto-epilatie, waardoor het apparaat een veelzijdige assistent is voor schoonheidsspecialisten voor het dagelijkse werk en waarmee u snel verschillende schoonheidsbehandelingen kunt voltooien.
ESTI-110A presteert effectief:
permanente verwijdering van ongewenst haar;
eliminatie van het capillaire netwerk op het gezicht;
rimpels gladstrijken en poriën verkleinen;
verkleuring van ouderdomsvlekken;
acnebehandeling en comedonenverwijdering;
het gladstrijken van cicatriciale veranderingen en het verbeteren van de conditie van de huid;
huidverjonging.
Door de hoge frequentie van lichtpulsen zijn specialisten in staat om foto-epilatie en andere cosmetische ingrepen met minimale tijd uit te voeren, terwijl maximale efficiëntie wordt bereikt. Onderscheidende kenmerken van het model zijn: grote spotgrootte, hoge pulsherhalingsfrequentie, waardoor verwerking in twee modi mogelijk is - stationair en in beweging.
Het beheer wordt uitgevoerd via een handige en elegante bedieningsinterface en het beveiligingssysteem is uitgerust met een alarm in geval van storingen in het voedingssysteem en afwijkingen van de normale watertemperatuur. Tegelijkertijd maakt het apparaat gebruik van componenten van de beste fabrikanten ter wereld, waaronder het metalen frame voor een betrouwbare bescherming van interne onderdelen. Door het kleine formaat van de ESTI-110A kan hij op elke werkplek worden geplaatst: op een tafel, op een speciale of gewone cosmetische trolley, terwijl een intuïtieve meertalige interface en een eenvoudig besturingssysteem gebruiksgemak garanderen.
Contra-indicaties voor gebruik

Helaas is het onmogelijk om een ​​foto-epilator te gebruiken met een aantal contra-indicaties:
zwangerschap en borstvoeding;
infectieziekten;
oncologische processen;
hart-en vaatziekten;
pathologie van het endocriene systeem;
auto-immuunziekten;
verergering van chronische ziekten;
psychische aandoening;
koortsachtige aandoeningen;
flebeurysma;
mechanische schade aan de huid;
ontstekings- en schimmelprocessen van de huid;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker.
U moet ervoor zorgen dat uw patiënt een geschikte kandidaat is voor de procedure, anders kan het ernstige bijwerkingen veroorzaken.
Apparatuur bestellen

Als u geïnteresseerd bent in het gepresenteerde foto-epilatieapparaat, kunt u het voor een zacht prijsje kopen via de EMS-Beauty online winkel. Hier kunt u gratis leren hoe u met het apparaat kunt werken op een voor u geschikt moment. Na afloop wordt een certificaat uitgereikt.
U krijgt ook een servicegarantie. En het is mogelijk om levering naar elke hoek van het land te regelen. Om een ​​bestelling te plaatsen, laat een verzoek achter op de site, en onze manager zal binnenkort contact met u opnemen om alle details te verduidelijken.

Specificaties:

Golflengte - 430/530/640 - 1200 nm

Handstukbron - 300.000 pulsen

Vermogen - 1200 W

Pulsduur - 1-50 ms

Display - 8,4 inch LCD-aanraakscherm in kleur

Spanning - 100-260 V

Gewicht - 200 kg

1 jaar garantie
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.