Аппарат RF Ablator

Productcode:
1630
Leverancierscode:
2138
Beschikbaar:
Op voorraad

7.600,00€

course-cert ce-cert

De online winkel van EMS-Beauty presenteert het Ablator RF-tilapparaat onder uw aandacht. Zo'n apparaat biedt de specialist nieuwe mogelijkheden voor behandeling en zaken.
Apparaatmogelijkheden

Met het Ablator RF Lifting Device kan de diathermieprocedure worden uitgevoerd via een monopolaire radiofrequentie, wat een grotere efficiëntie garandeert omdat het de verwarming van diepe dermis en vetweefsels mogelijk maakt. Vanwege de diepe spanning die het oppervlak van de spierfascia bereikt, is monopolaire radiofrequentie ook geschikt voor het lichaam.
Dialyse is een effectieve en niet-invasieve procedure. Diathermiebehandeling is pijnloos en aangenaam, uitgevoerd door middel van massage, waarbij elektromagnetische golven het lichaam doorkruisen en de stroom van zuurstof en bloed naar de weefsels verhogen, dat wil zeggen, waardoor de microcirculatie wordt verbeterd. Een van de belangrijkste effecten na de procedure zijn:
Verzakking van de huid verminderen.
Het verminderen van rimpels.
Verzachting van littekens na acne.
Vermindering en vereffening van striae, verschillen in weefsels.
Huidverjonging.
Eliminatie van wallen.
Behandeling en preventie van cellulitis.
Verbetering van de huidskleur.
De RF Ablator heeft de mogelijkheid om nieuwe programma's die door de gebruiker zijn gemaakt op te slaan en kant-en-klare instellingen te gebruiken.
Contra-indicaties voor gebruik

Onthoud dat hoewel het apparaat effectief is, het net zo gevaarlijk kan zijn als de patiënt contra-indicaties heeft voor de behandeling:
zwangerschap en borstvoedingsperiode;
huidbeschadiging op de behandelplaats;
suikerziekte;
ziekten van de lever en de nieren;
hart-en vaatziekten;
oncologische neoplasmata;
pathologie van het endocriene systeem;
inflammatoire dermatologische processen;
schimmel huidlaesies;
ingebouwde pacemaker.
Vraag daarom zonder mankeren van de patiënt naar zijn medische geschiedenis om te voorkomen dat hij gezondheidsproblemen krijgt.

Bestelling levering

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met het bedrijf European Medical Systems, waar je een RF-lifting device kunt kopen voor een prijs die 10% lager is dan in andere winkels in het land. Reden hiervoor zijn directe leveringen van fabrikanten in de afgelopen jaren.
Bij aankoop krijgt u een gratis cursus aangeboden over de bediening van het geselecteerde systeem. Na het voltooien van de training, waarvan u het formaat zelf kiest, ontvangt u een certificaat dat uw kwalificaties in het bijzijn van patiënten bevestigt. U krijgt ook een servicegarantie.
Levering vindt plaats door het hele land. Om de levering te regelen, laat u een verzoek achter op de website en onze manager belt u tijdens kantooruren terug om de details van de bestelling te verduidelijken.

Specificaties:

Spanning - 90-240 V / 50-60 Hz

Vermogen - 300 W

Frequentie - 0,5/1,0 MHz

Type neutrale elektrode - F

Afmetingen - 17x31,5x39 cm

Gewicht - 5 kg

Behandeltijd - van 1 tot 60 minuten

Pauzetijd - van 0 tot 10 seconden

Display - 7" touchscreen

1 jaar garantie
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.