Аппарат HIFU Hipro-V

Productcode:
1867
Leverancierscode:
4011
Beschikbaar:
Op voorraad

18.000,00€

course-cert ce-cert

Een handig en effectief HIFU HIPRO-V-apparaat wordt onder de aandacht van schoonheidsspecialisten gepresenteerd in de EMS-Beauty-winkel. Met zo'n compacte apparatuur kunt u effectief omgaan met leeftijdsgerelateerde veranderingen in de huid, waardoor het proces van zelfregeneratie opnieuw wordt gestart.
Voordelen van kiezen

De HIPRO-V is uitgerust met een enkel handstuk dat HIFU-energie levert aan de SMAS-laag, die zich tussen de onderhuidse weefsels en spieren, of de opperhuid of vetlagen in het lichaam bevindt. Met een spotgrootte van 0,7 tot 1,0 mm van de TCP-zone (thermische stollingspunten), maakt het SMAS-contractie en verwijdert het vet zonder chirurgie of schade aan het huidoppervlak. Het HIFU-systeem wordt gebruikt om thermische coagulatie van de SMAS-laag of de epidermis uit te voeren als een niet-invasieve behandeling om de huid op te tillen en te verstevigen.
Momenteel is het HIFU-systeem ontworpen voor verwerking en lichaamsmodellering. HIPRO-V kan thermische coagulatie van de vetlaag uitvoeren en vet helpen verminderen met behulp van het HIFU-principe. Bouw meer dan 60 TCP-zones op de SMAS-laag, voor HIFU-vermogen. Als gevolg hiervan wordt het proces van wondgenezing op de TCP-zone van de epidermis en de groei van collageen en elastine op gang gebracht. Lifting en versteviging van de huid vindt plaats in het proces van regeneratie van collageen in de dermis en samentrekking van de SMAS-laag.
Maar het gebruik van het apparaat is ten strengste verboden in aanwezigheid van contra-indicaties:
pathologie van het endocriene systeem;
nier- en leverinsufficiëntie;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker;
ziekten van het cardiovasculaire systeem;
ontstekings- en etterende processen van de huid;
zwangerschap en borstvoeding;
mechanisch trauma aan de huid op de behandelingsplaats;
verergering van chronische ziekten;
infectieziekten in de acute fase.
Voordat u met de behandeling begint, moet u er zeker van zijn dat uw patiënt geen van deze aandoeningen heeft, zodat de behandeling hem alleen een positief resultaat zonder bijwerkingen oplevert.
Apparatuur bestellen

De juiste HIFU-machine gevonden? Je kunt het voor een zacht prijsje kopen via de EMS-Beauty winkel. Omdat we systemen rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn hun kosten 10% lager dan in andere winkels in het land. En je kunt gratis leren werken met het apparaat.
Je kiest zelf het tijdstip van de opleiding en na afronding ontvang je een certificaat voor het werken met patiënten. U krijgt ook een servicegarantie. Bovendien kunt u levering naar elke uithoek van het land bestellen.
Heb je nog vragen? Vraag ze aan de winkelmanager via de telefoonnummers die op de site staan ​​vermeld. Of laat een verzoek achter en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Specificaties:

Golflengte - 650 nm

Spotgrootte - 0,7 - 1,0 mm

Frequentie - 1-10 Hz

Spanning - 110,50 Hz / 230,60 Hz
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.