Apparaat voor radiogolftherapie CLINIC BODY

Productcode:
1632
Leverancierscode:
1565
Beschikbaar:
Op voorraad

1.100,00€

course-cert ce-cert

European Medical Systems heeft het genoegen u het Clinic Body RF-lifting-apparaat onder uw aandacht te brengen. Dankzij de mogelijkheden van het apparaat kan de specialist omgaan met een breed scala aan tekortkomingen van het lichaam en het gezicht.
Apparaatfuncties

De Clinic Body RF-liftmachine is een innovatief apparaat voor professioneel gebruik in schoonheidscentra. Onder moderne technologieën voor esthetische geneeskunde is radiofrequentie populairder. Deze behandeling is prettig, niet-invasief, pijnloos en zeer effectief. De methode is gebaseerd op het principe van warmteoverdracht. De RF-stroom produceert warmte die het cellulaire metabolisme van de behandelde weefsels stimuleert. Thermische energie activeert fibroblasten en stimuleert de aanmaak van nieuw collageen. Daarna wordt de huid glad en strak.
Het apparaat genereert radiofrequentiegolven die rimpels en andere onvolkomenheden elimineren en de regeneratie van huidweefsel stimuleren. Radiofrequentie herstelt ook de elasticiteit van de huid en corrigeert onvolkomenheden veroorzaakt door blootstelling aan zonlicht. Dankzij een speciale technologie kunt u met het apparaat alle parameters van de puls regelen en de frequentie aanpassen van 470 kHz tot 2 MHz, de duur en het vermogen van de behandeling selecteren en zo de toepassing met maximale efficiëntie zowel oppervlakkige als diepe behandeling maken.
De eerste resultaten zullen zichtbaar zijn na de eerste behandeling, maar er zijn minimaal 3 sessies nodig om een ​​bevredigend resultaat te behouden. Het apparaat is uitgerust met 10 gratis programma's, 4 programma's voor het gezicht en 6 huidprogramma's, waarmee u een aantal therapeutische effecten kunt bereiken:
vermindering van de ernst van rimpels;
behandeling van acne en acne;
het opheffen van gezichts- en lichaamsweefsels;
gladstrijken van striae, littekens, post-acne;
verhoging van de elasticiteit en elasticiteit van weefsels;
behandeling en preventie van cellulitis;
stimulatie van collageensynthese.
Maar het is belangrijk om te onthouden dat dit een serieus apparaat is, voor het gebruik waarvan er een lijst met contra-indicaties is.

Contra-indicaties voor gebruik

Omstandigheden die geen RF-behandeling toestaan ​​zijn:
zwangerschap en borstvoeding;
huidbeschadiging op de behandelplaats;
nier- en leverinsufficiëntie;
cardiovasculaire pathologieën;
oncologische neoplasmata;
ziekten van het endocriene systeem;
inflammatoire dermatologische processen;
schimmel huidlaesies;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker.
U moet ervoor zorgen dat de patiënt geen van deze aandoeningen heeft, anders kunnen de gevolgen ernstig zijn.
Plaats een bestelling

Interesse in de gepresenteerde apparatuur? Bestel hem dan voor een betaalbare prijs op ems-beauty.es. We leveren apparaten rechtstreeks van fabrikanten, dus hun kosten zijn veel lager in vergelijking met andere winkels. Bovendien trainen we je gratis in het werken met het gekochte apparaat en bezorgen we je een certificaat nadat de cursus is voltooid.
U krijgt ook een garantie voor de after-sales service, die u verzekert in geval van pech. En u kunt de bezorging naar elke stad in het land regelen - kies gewoon de koeriersdienst die bij u past. Maar u kunt desgewenst ook zelf de goederen uit het magazijn komen ophalen.
Neem contact op met de winkelmanager om een ​​bestelling te plaatsen. Vul hiervoor een terugbelverzoek in en er wordt spoedig contact met u opgenomen.
 
Specificaties:

Spanning - 220 V / 50-60 Hz

Vermogen - 200 W

Afmetingen - 17x22x6 cm

Aansluitsysteem - weerstand

1 jaar garantie
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.