Apparaat voor microdermabrasie 8451

Productcode:
1685
Leverancierscode:
8451
Beschikbaar:
Op voorraad

950,00€

course-cert ce-cert

Het microdermabrasie-apparaat 8451 wordt onder uw aandacht gebracht op de website ems-beauty.es Functionele technologie voor het reinigen en verjongen van de huid stelt u in staat om te gaan met verschillende tekortkomingen, waardoor patiënten een perfecte gezichtshuid krijgen.
Beschikbare technologieën

De 8451 microdermabrasie machine is ontworpen voor een behandeling die de huid zuivert en verfijnt, haar vochtgehalte verhoogt en haar glad en soepel maakt. Schoonmaken is micro-invasief. De reinigingsprocedure met het apparaat is zeer effectief, omdat u de poriën zeer diep kunt reinigen, acne kunt elimineren en de huid kunt kalmeren. Het wordt aanbevolen om het apparaat te gebruiken voor een vette huid. De belangrijkste functies zijn:
Eliminatie van rimpels en acne, donkere vlekken en andere onvolkomenheden.
Verbetering van de bloedcirculatie.
Stimulatie van het regeneratief vermogen en metabolisme van de huid.
Meestal worden tijdens de procedure cosmetische producten gebruikt die de meest effectieve behandeling bieden en onzuiverheden in een zeer korte tijd elimineren.
Het apparaat wordt geleverd met vier mondstukken voor verschillende manieren van werken. De eerste elimineert comedonen en acne, de tweede maakt een diepe reiniging van de normale huid, elimineert donkere vlekken. De derde reinigt verstopte poriën. Met behulp van dit apparaat is het mogelijk om de huid effectief te reinigen en puur plezier te beleven aan de uitgevoerde procedure.
Verbod op gebruik

Er is een brede lijst met contra-indicaties voor het gebruik van het apparaat, in aanwezigheid waarvan verwerking verboden is:
zwangerschap en borstvoeding;
ontstekingsprocessen en schimmelhuidletsels;
huidbeschadiging in het getroffen gebied;
oncologische neoplasmata;
infectieziekten;
verergering van chronische ziekten;
ingebouwde pacemaker en metalen implantaten.
Zorg ervoor dat de patiënt geen van bovenstaande aandoeningen heeft om ernstige gezondheidsproblemen te voorkomen.
Plaats een bestelling

Als je voor jezelf een geschikt apparaat hebt gekozen, kun je deze voor de beste prijs kopen via de EMS-Beauty online winkel. Wij leveren gecertificeerde systemen rechtstreeks van fabrikanten, waardoor de kosten vele malen lager zijn dan in winkels van andere leveranciers. En als bonus krijg je de kans om gratis te leren werken met het aangekochte toestel.
De training wordt gegeven in twee formaten en u kiest de voor u meest geschikte. En na afloop ontvang je een certificaat. U krijgt ook een servicegarantie. En u kunt vanuit elke hoek van het land laten bezorgen.
Neem contact op met de winkelmanager om de ontbrekende details te verduidelijken. Om dit te doen, laat u een terugbelverzoek achter en verwacht u deze in de nabije kantooruren.
Specificaties:

Spanning - 220 V

Frequentie - 50-60 Hz

Vermogen - 150 W

Vacuümmondstukken - 16 st.

1 jaar garantie
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.