Anticellulair cavitatie serum DUO CAVISLIM 50 ML

Productcode:
1642
Leverancierscode:
7952
Beschikbaar:
Op voorraad

35,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 3

De site ems-beauty.es presenteert hoogwaardig anti-cellulitis serum voor cavitatie DUO CAVISLIM 50 ml. Hiermee wordt de cavitatieprocedure efficiënter en wordt het gemakkelijker om uitstekende resultaten te behalen.
Productvoordelen

DUO CAVISLIM anti-cellulitis cavitatieserum is een ideale absorptiestructuur om te gebruiken als pre-cavitatiegids. Om een ​​uitstekend resultaat te bereiken met het cavitatieapparaat, is het noodzakelijk om voor elke sessie een serum te gebruiken. Gebruik geen andere serums om schade aan Cavislim-apparaten te voorkomen. Bovendien dringen de actieve ingrediënten sneller en dieper door.
De twee serums bevatten geen minerale olie, maar bevatten Fucus, Rusco, Cafeïne en andere extracten. Geschikt voor alle huidtypes en zelfs gevoelig.
Aanbrengen vóór een cavitatiesessie en een lichte massage geven tot het volledig is geabsorbeerd.
In een verpakking met dispenser slechts 50 ml, maar deze hoeveelheid is voldoende voor langdurig gebruik.
Als u besluit een anti-cellulitis serum te kopen, doe dit dan via de EMS-Beauty winkel voor de beste prijs. We hebben een grote selectie gecertificeerde producten, waarvan de kosten 10% lager zijn dan in andere winkels in Europa, omdat we ze al vele jaren rechtstreeks van fabrikanten leveren. En we bezorgen in alle uithoeken van het land.
Heb je nog vragen? Vraag ze aan de winkelmanager via telefoonnummers die op de site worden vermeld. Of laat een verzoek achter voor een terugbelverzoek, en u wordt tijdens kantooruren gecontacteerd om te helpen bij de aankoop
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.