Anti-cellulitis serum voor cavitatie TECHNOVITA 50 ML

Productcode:
1641
Leverancierscode:
CGC793-G52
Beschikbaar:
Op voorraad

25,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 4

De EMS-Beauty online winkel presenteert anti-cellulitis serum CGC793-G52. Het is ontworpen om de efficiëntie van ultrasone cavitatie te verbeteren, zodat uw bedrijf hiervan profiteert.
Productefficiëntie

Anti-cellulitis serum wordt gebruikt voor de meest effectieve cavitatiesessie. Het is noodzakelijk om vóór de behandeling serum aan te brengen en door de werking van sonoz zal het resultaat effectiever zijn. Tecnovita-serums zijn speciaal geproduceerd voor gebruik met cavitatie-apparaten om de beste resultaten te verkrijgen.
Tot de ingrediënten van dit serum behoren Aloë Vera, glycerine, slijmextracten, rusco of cafeïne. Aloë Vera heeft helende en zeer gewaardeerde eigenschappen, dus het is een garantie dat het voor elk huidtype kan worden gebruikt. Slijmextracten en andere ingrediënten zijn zeer actief in de strijd tegen cellulitis.
Het wordt aangebracht vóór een cavitatiesessie tot volledige absorptie. In een flesje van 50 ml met een dispenser om de benodigde hoeveelheid te gebruiken. Als u geïnteresseerd bent in het gepresenteerde serum, kunt u het voor een zacht prijsje kopen via de EMS-Beauty online winkel. De reden hiervoor zijn de jarenlange rechtstreekse leveringen van fabrikanten.
Levering van goederen vindt plaats in heel Europa. Om een ​​bestelling te plaatsen, vult u een aanvraag voor een terugbelverzoek in, en onze manager neemt tijdens kantooruren contact met u op. Of bel ons zelf op de nummers die op de site staan ​​vermeld, dan helpen wij u in alle zaken verder.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.